17,148,919 total views, 223 views today

Terpacak Di Seri Pentas, Bandar Utama

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130629-085653.jpg

Seawal 8 pagi Bro dah terpacak di Seri Pentas, Bandar Utama.

Ala tempat penyiaran Media Prima – TV3, NTV7, TV8, TV9 & Tonton.

Ada event dekat sini. Tetapi start pukul 9 pagi. Event apa? Bro pun tak pasti, dapat jemputan last minute tanpa detail.

Kenapa awal sangat Bro berada disini?

Pukul 5 pagi, Bro dah bangun hantar wife pergi kerja.

Disebabkan keadaan masih awal sangat, terpaksa datang awal ke Seri Pentas, Bandar Utama. Kenapa? Dekat sini susah nak cari parking.

Terpaksa parking dekat luar. Hope takde la yang nak menyaman 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Terpacak Di Seri Pentas, Bandar Utama

  1. awal betul…event ape bro..share nanti..hehe

  2. Overthetop sebab tu datang awal kan… hehehe

    nak tunggu juga review dari bro event apakah itu overthetop..

    1. Review dari Bro. Bro dok tergelak-gelak je waktu rakaman over the top

  3. ohhooo…. ada juga kat situ.. tak nampak pun bro..

    1. Eh mu ada ke? Bro kan low profile, siapalah yang nampak kan

  4. maszull

    assalamualaikum bro…wah ada event apa tu pagi dah sampai sana…:)

  5. Kalau tidak balik kampung akan terpacak bersama bro. 🙂

Leave a Comment