17,162,403 total views, 2,969 views today

Salah Ke Suami Pakai T-shirt I’m Single

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Tshirt Im Single
Salah ke lelaki yang berkahwin pakai tshirt “I’m Single”?

Lagi-lagipun jika ini je tshirt yang sempat dia capai sebelum keluar dari rumah. Dan tshirt tersebut memang dia dah ada sebelum kahwin lagi.

Tapi mesti ada senyuman sinis dari orang tertentu yang mengetahui status dia sebagai suami orang.

Sedangkan tiada niat dalam hatinya yang dia nak mengaku single.

Kalau single 3 ada la juga he…23x

Bak kata sorang rakan di facebook Bro, “Ianya Dosa besar, menipu tanpa niat. Hahahha”

Maaf jika ada sesiapa yang tertipu. Terutama bagi mereka yang berkenan dengan jejaka yang bertshirt “I’m Single” yang berstatus suami orang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “Salah Ke Suami Pakai T-shirt I’m Single

  1. I am single..but not available..hehehe

    1. samalah kita hafiz rahim. dah tak available

  2. Kena ambil marker strike single dan tulis ‘Not Single’.

  3. x salah pon..yg salah bila dah cukup kouta ngaku single bro..haha..yg ni kompom salah..cer tanya pendapat kak aweetkurma bro?

    1. He..23x ada ke yang dah penuh tapi dok kata single tue… Bagi la can pada mereka yang xcukup lagi.

      Yang nak kahwin satu pun tak lepas lagi pun ada nie…

  4. assalamualaikum bro, hehehe tak berdosa rasanya. tapi isteri kecik hati kot. hehhee ;p

    1. Kalau isteri tak nampak macam mne ek?

  5. Tambah ‘NOT’ kat sebelah SINGLE tu.. tulis guna marker pen..

    1. Guna marker pen hitam boleh x?

  6. He he he… Single but not available la tu status… Tapi kalau single 3 tu boleh jugak kalau mampu… *_^… Tapi orang pun janganlah cepat melatah… tengok ler dulu gaya orang tu dah kahwin ke belum..ekekekeke….

  7. Rasanya tak berapa apropriate la Bro kalau dah kahwin tapi pakai baju tulis single pula…kecik hati isteri tu..

  8. grrr,,, geram ni ngan bro,, ngaku single lak ye,,, 😛

  9. Akak kalau hubby ada baju cam tu dah lama buat lap dapo….ahahhaaa…

  10. maszull

    assalamualaikum bro…kesian iera tapi kalau x kisah ok kot…:)

    1. Iera pun xperasan bro pakai baju tue 🙂

  11. tak salah apa pun… yang penting suami tak mengaku kat form yang dia tu bujang. Lainlah kalau baju tu dipenuhi tulisan yang kurang sopan…

  12. Isteri akan terasa hati kot..hohoho..

  13. Kalau tengok pun bro nampak cam orang bujang je sokmo ( ayat bodek )

  14. pakai baju takpe, tapi ramai yang sanggup ngaku bujang sebab nak tackle awek. menci betul

Leave a Comment