You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Perempuan Senyap Bukan Bererti Mereka Merajuk

Perempuan Senyap Bukan Bererti Mereka Merajuk

Tiada hujan, tiada ribut. Tiba-tiba sahaja kaum perempuan ini senyap.

Sms tak berbalas, nak call pun tak dapat. Merajuk ke apa nie?

Apa salah kita? Tak kan terasa dengan sms yang dihantar sebelum ini. Rasanya sms sebelum ini, tak de ayat makan dalam mahupun tersebut nama perempuan lain.

Jangan risau,

Perempuan senyap bukan bererti mereka merajuk, tetapi sedang kusyuk main Candy Crush.

Tetapi ada juga kes lelaki senyap tertiba. Sebab dok kusuk main Candy Crush juga. Sekali main, sure akan ketagih.

Bro dah berjaya elak, anda pula?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Perempuan Senyap Bukan Bererti Mereka Merajuk

  1. assalamualaikum bro…betul tu mama pun dah lama juga nak mengelak last2 terjebak juga ngan games dandy crush ni mabuk dibuatnya…;)

  2. Saya masih lagi ketagih. Mesti nak minta life dekat kawan-kawan facebook. Minta unlock lagi. Selagi ada orang bagi life selagi tu la tercongok depan tab.. hehe

Leave a Reply

Top