17,153,249 total views, 4,553 views today

Perempuan Senyap Bukan Bererti Mereka Merajuk

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Tiada hujan, tiada ribut. Tiba-tiba sahaja kaum perempuan ini senyap.

Sms tak berbalas, nak call pun tak dapat. Merajuk ke apa nie?

Apa salah kita? Tak kan terasa dengan sms yang dihantar sebelum ini. Rasanya sms sebelum ini, tak de ayat makan dalam mahupun tersebut nama perempuan lain.

Jangan risau,

Perempuan senyap bukan bererti mereka merajuk, tetapi sedang kusyuk main Candy Crush.

Tetapi ada juga kes lelaki senyap tertiba. Sebab dok kusuk main Candy Crush juga. Sekali main, sure akan ketagih.

Bro dah berjaya elak, anda pula?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 thoughts on “Perempuan Senyap Bukan Bererti Mereka Merajuk

  1. Nasib baiklah tabiat hantu game berjaya disingkir. 🙂

    1. Berapa lamakah masa yang diambil ek?

  2. muja tak suke game. candy crush tu ape? 😛

    1. Muja suka ape ek? Suka ST ek he..223x

  3. haha..ni aktiviti senggang saya kot bro..habis nyawa dah ah..hihi

    1. He..23x kalau nyaw tengah banyak sure lama gila menyenyap kan…

  4. Dah xdapat terus Kie stop dan buang game tu

    Bila datang boring install balik dan main hahaha

    1. Kalau macam tue, xpayah buang la kikie… biar je dalam hp tue 🙂

    2. rasa nak main baru install kan..bijak2…takde la ketagih kan..hee

  5. naseb baik saya tak terlibat dengan dunia candy crush…kalo tak mesti dok ngadap die je…ketagih hehe

    1. Tahniah, macam mana boleh tak terlibat nie ek?

    2. bahaya game2 yg macam ni…da mula main memang susah nak stop da..hee

  6. biasalah tu kalau senyap. haha.

    1. Ada gak yang senyap sebab sedang menikmati cendol he..23x

  7. inilahh game fav skrg ni.. tp kalo xlepas level mesti tensionnn je!

  8. Assalamualaikum. hahahhaa candy crush? tak best sangat. kalau lelaki senyap, sheila tahu mesti main game kereta. hehehehheee ;p

    1. Yang main game kereta tue sape ek?

  9. maszull

    assalamualaikum bro…betul tu mama pun dah lama juga nak mengelak last2 terjebak juga ngan games dandy crush ni mabuk dibuatnya…;)

  10. waaaaa.. fyna dah terjebak. sekarang sangkut sebab takde nyawa. mohon nyawa ==’

    1. ramai jugak yang da terjebak dengan game ni rupanya…hee

  11. hee…sy mmg tak layan candy crush ni…takut ketagih…tgk ramai pulak yg main game ni sampai ada yg da level 350++…huhu

  12. Saya masih belum dpt mengelak….hehehehe

  13. Saya masih lagi ketagih. Mesti nak minta life dekat kawan-kawan facebook. Minta unlock lagi. Selagi ada orang bagi life selagi tu la tercongok depan tab.. hehe

Leave a Comment