17,167,111 total views, 631 views today

Moga Cepat Sihat Eiichiro Oda – Mangaka One Piece

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Eiichiro OdaManga One Piece terpaksa ditangguhkan selama 2 minggu kerana mangakanya Eiichiro Oda yang jatuh sakit tetapi dirahsiakan sakitnya.

Memang sesuatu yang pelik jika One Piece tertangguh terbitannya selama 2 minggu.

Kecuali sebab cuti keraian (itu pun selalunya seminggu sahaja) atau cuti hujung tahun (krismass + tahun baru) yang selalunya memang 2 minggu.

Harap cikgu Eiichiro Oda cepat sihat.

Hampir 15 tahun, Bro membesar dengan manga One Piece.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Moga Cepat Sihat Eiichiro Oda – Mangaka One Piece

  1. erks..siapakah ini…memang sah2 x kenal…he he he…

    1. Tak kenal, maka bro kenalkan dekat blog ini 🙂

  2. Assalamualaikum bro. semoga dia cepat sembuh! waaa sheila pun suka beli komik kartun manga 🙂

  3. pergh..15 tahun dah jadi kipas susah mati ONE PIECE..
    terbaik ah bro..

  4. Sah peminat ‘mangga’ tegar. 🙂

  5. Seminggu tak layan One Piece boleh jadi boring sangat2 dibuatnya.. One Piece terbaik! Nami swaaaaaaann~

  6. one piece tu aper ye,,, lalalaa

  7. tu la masalah manga, too long, jadi ada possibility mangaka nya dpt musibah so manga x leh keluar. one piece mmg lama. kawan aku pon dok bising tak keluar keluar episod baru

  8. maszull

    assalamualaikum bro…yer la siapa ni…sori la x kenal..;)

  9. patut la hari tu ada 2 minggu tak keluar. tunggu2 je. ingatkan kawan main2 cakap die sakit. rupenye betul la dia sakit..

Leave a Comment