17,148,838 total views, 142 views today

Hafiz Rahim – Blog Informasi Lagi Kacak

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

broframestone_hafizrahim-malaywedding
Hafiz Rahim,

Bro kenal melalui facebook, banyak yang Bro tak tahu pasal mamat yang bajet dia lah blogger kacak (bajet tak kahwin lagi)

Pada kali pertama berjumpa, adeh tinggi pula mamat ini. Time tue Bro tak cam itu dia, sehinggalah dia perkenalkan diri.

Dari situ baru Bro tahu dia sudah berkahwin dan mempunyai anak seorang.

Kemudian, boleh dikatakan Bro selalu ajak dia join mana-mana event berkaitan dengan blogger. Blog Informasi beliau amat berpengaruh dan menarik untuk dibaca.

Kalau korang rajin, meh terjah blog beliau di www.hafizrahim.com

Dan terima kasih bro ucapkan kepada Hafiz Rahim sebab sudi datang ke majlis perkahwinan Bro tempoh hari. Jika ada majlis lagi, jangan lupa datang ek he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Hafiz Rahim – Blog Informasi Lagi Kacak

  1. wah , tahniah bro . nampak segak bergaya .^^

    semoga bahagia till jannah ! 🙂

    1. Terima kasih, gaya perlu ada.. segak teu baju pengantin je…

  2. Saya dengan Rahim sama tinggi tak bro? 🙂

    1. Adeh… Bro xpernah pula ukur korang berdua 🙂

    2. Bro biomed lagi tinggi kot..haha

  3. ada majlis lagi, mohon bro amek khidmat pengapit yang sama *larrriiikkk 🙂

    1. Eh, sudi ke nak jadi pengapit lagi?

  4. dah lama x pegi melawat bro ni… he he he…

    1. Gaya komen macam pernah jumpa bro je ek

  5. ni num berapa bro..haha..
    *larikkkk

  6. Selalu gak singgah kat blog Hafiz rahim. 🙂 mmg penuh informasi.

  7. muja tak sempat,, isshhh,, menyesal bangun lewat,,

  8. ada majlis lagi ke…cukur jambul kot lepas ni..

  9. tak sangka dia dah kahwin ye. nampak bujang ^_^

    1. He..23x muka bro ada nampak macam muka orang bujang x?

    2. Ehem2..memang bujang lagi..3 kekosongan..hehe

  10. yap, antara blogger-blogger yang tinggi.

    mamat ni, prof hariz dan akubiomed. Kembar tiga tinggi-tinggi.

    1. Titan, kembar lain mak lain bapak

  11. Thanks bro review blog saya yang tak berapa nak femes..nanti kita plan g indon sama2..hehehe

  12. pernh sekali jer jumpa bro hafizrahim ni kat msmw 2013..

  13. Wahhh.. bestnya di review..

  14. maszull

    assalamualaikum bro…wah rakan blogger rupanya yer…:)

Leave a Comment