17,149,328 total views, 632 views today

Gadis Di Jendela Rindu

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Gadis Di Jendela Rindu

Dari celah jendela rindu
Teringat kenangan bersamamu

Musim pertemuan kita, Menjadi saat romantisnya

Layan lagu jiwang kejab. Jangan tanya ini lagu apa. Cuma lagu ini je yang terlintas di fikiran Bro waktu melihat gambar ini dalam handphone Bro.

Gadis dan Jendela.

Memang senonim dalam banyak lagu, karya dan photography. Itu yang cuba Bro sampaikan dalam blog dan gambar yang Bro kongsikan di atas.

Siapakah gadis ini? Oh dia bernama Cik Nurul Siezuka

Kenapa dia termenung di Jendela? Kerana dia senang menikmati panorama riverside kampung halamannya.

Jendela Rindu? Sebab si gadis bergambar di jendela dan sedang merindui kampung halamannya.

Plan petang ini nak pergi rumah neneknya.

Terima kasih kepada Cik Nurul Siezuka kerana sudi gambarnya diabadikan di blog Bro (sudi ketak, dia sendiri pun tak tahu he..23x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “Gadis Di Jendela Rindu

  1. Apalah agak yang diperhatikan agaknya?

    1. Dia perhatikan abe dia dekat ganu kot ๐Ÿ™‚

  2. Candid ke apa ni hehehe…

    1. gambar ni bro candid.. nurul pun xtau bro amik gambar ni…

    2. Bro kan suka candid ๐Ÿ™‚

    1. Entah, kalau Bro, bro rindu dekat muja he..23x

  3. ayat sempoi…hahaha ๐Ÿ˜› tbaik!

    1. he…23x ayat biasa-biasa je nie

  4. Rindu cik abe la tu..hahaha

    1. He..23x ye la tue kot… nak gak jumpe abe die ๐Ÿ™‚

  5. sdkodeng sape lah tu ye

  6. Mesti tempat yang sedang dilihat tu cantik..

    1. Dapat bilik hotel yang menghadap river side ๐Ÿ™‚

  7. sedang mencari jejaka idaman mungkin..

    1. jejaka idaman? tak payah susah-susah… Bro kan ada he..23x

  8. bergurindam dan bermadah…. hehehhe

  9. Pulang kampung obatnya, kalau kerinduan sudah tak terbendung!

  10. pewiitt.. termenung teringat sapa tue? ^_^

  11. maszull

    assalamualaikum bro…teringat kg halaman yer…cepat2 la balik kalau dah rindu…;)

Leave a Comment