You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fazrol vs Bro Framestone

Fazrol vs Bro Framestone


Ada pula sorang mamat nak berlawan perut siapa paling comel dengan Bro.

Kalau tengok gambar diatas, rasanya korang sendiri dah boleh teka perut siapa paling comel. Penat gila nak tahan nafas macam ini.

Susah sudah nak control macho macam dulu.

Tetapi orang kata, lelaki berperut ini seksi ๐Ÿ™‚ Mungkin sebab itu kot, ramai suami orang menjadi idaman (Bro rasa je la).

Jom reramai berkenalan dengan blogger fazrol amer (isteri dia kerje dekat tempat isteri bro kerja, so dia dah rasa apa yang Bro rasa he..23x)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Fazrol vs Bro Framestone

  1. Perghh mantap tu Bro!!!

    Bro kuat jalan tapi menten disitu kan hehehe…

    Pandai Kak Ira jaga Bro, bertuah badan…

    Alhamdulillah….

Leave a Reply

Top