17,148,934 total views, 238 views today

Fazrol vs Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Ada pula sorang mamat nak berlawan perut siapa paling comel dengan Bro.

Kalau tengok gambar diatas, rasanya korang sendiri dah boleh teka perut siapa paling comel. Penat gila nak tahan nafas macam ini.

Susah sudah nak control macho macam dulu.

Tetapi orang kata, lelaki berperut ini seksi 🙂 Mungkin sebab itu kot, ramai suami orang menjadi idaman (Bro rasa je la).

Jom reramai berkenalan dengan blogger fazrol amer (isteri dia kerje dekat tempat isteri bro kerja, so dia dah rasa apa yang Bro rasa he..23x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Fazrol vs Bro Framestone

  1. kat belakang tu lagi kurus. hahaha

    1. belakang yang mana satu ek?

  2. haha..lepas jelah bro..baru natural..

    1. kalau lepaskan, ramai pulak gadis yang terpikat dengan natural beauty bro nie

  3. maszull

    assalamualaikum bro…alamak nampak la bro macam menahan perut tu hehhee…:)

    1. Menang nampak jelas sangat menahan perutnya 🙂

  4. Hahhaaaa…betul2 tu akak suka perut husband akak.

    Nasib baik tak biru kat situ dok tahan nafas ye Bro?

    1. Dah selalu training tahan nafas.. itu pasal x jadi biru he..23x

  5. tahan jangan tak tahan bro..brape lama amik mase tu..hehe

    1. Amik masa kejab je.. xboleh tahan lelama 🙂

  6. Lelaki yang sudah berkahwin normal dan dimaafkan. Ha..haa..

    1. Bagaimana pula dengan lelaki yang belum berkahwin ek…

  7. berapa lama bro tahan tue je? nasib baik tak pengsan ^_^

  8. Kikie

    Perghh mantap tu Bro!!!

    Bro kuat jalan tapi menten disitu kan hehehe…

    Pandai Kak Ira jaga Bro, bertuah badan…

    Alhamdulillah….

  9. jangan tahan nafas tu lama lama sangat bro karang pengsan nnt hehe…

  10. jenuh menahan perut tu ye bro sebab nak kasi tegap…heee

  11. Bro dua orang still tak leh lawan perut saya..hahaha

  12. cermin mata bro tetap menjadi pujaan beta… koh koh koh…

  13. pergh.. habis hilang perut bro.hahaha

  14. Perut boroi lambang kemewahan.. ha ha..

  15. makin sesak rasanya bila tahan nafas……..

  16. nampak sangat wehh tahan napas..wahahaaaa

Leave a Comment