17,147,885 total views, 3,274 views today

Boria Keluarga Blogger Shakiddo

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Blogger Shakiddo dan Keluarga

Diumumkan ketibaan keluarga blogger popular dengan SEO – Shakiddo.

Rasanya dia je blogger yang datang bawa keluarga dan join event ini kecuali Blogger Ruby.

Ben Ashaari dan Akubiomed datang juga dengan wife tetapi mereka pergi bershopping dan bukan turut serta dalam event hari ini.

Tema oren menjadi pilihan pasangan ini. Adeh, bro kena prepare juga pakaian ala boria seperti ini. Sekurang-kurangnya dari jauh boleh nampak Bro datang dengan keluarga.

Tapi kalau sedondong dengan orang yang belum berkahwin macam mana? Macam pasangan dibawah ini.

20130608-160150.jpgMemang event hari ini meriah sangat.

Bak kata sorang blogger, hari ini hari kelepasan. Terutama kepada mereka yang sudah berkahwin tetapi membujang hari ini.

Tak begitu wahai Melastik Bintang, Anarm dan Hafiz Rahim.

Sorry bro balik awal, kena amik wife balik koje.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 thoughts on “Boria Keluarga Blogger Shakiddo

  1. suka tgk diorang sekeluarga…

    1. Tau xpe… kena prepare uniform la macam nie…

    2. bila mu nak berkeluarga lak bro? hehehe

  2. hafiz rahim siap last tu ada aksi landing dari amoi cantik..ohhh mai! hahaha nasib lar bini tak nampak.. πŸ˜›

    1. Eh bini dia? bukan dia bujang ke time tue he…23x (baik punya membahan kan) Audrey bisa buat kami semua kecewa he..23x

  3. Kid kompak jersey orange, Ilham tambah engsem

    1. Abg munir juga boleh jadi engsem sebegini πŸ™‚ selamat mencuba… Nampak kid muda remaja…

    2. bang munir.. makasih yaaa.. hehehe

  4. keluarga bahagia la katakan….

    1. alhamdulillah moga kebahagiaan mereka kekal πŸ™‚

  5. wah,, bestnya,,, sila berboria ye bro and kak iera πŸ˜€

  6. orang bawah dating ler tuuu.. heheeeee

    1. He..23x entah macam mana dorang boleh pakat nak pakai baju tema sama kan πŸ™‚ Kalah orang yang dah kahwin macam bro nie πŸ™‚

  7. Apa barang bawak anak bini pegi event. Tapi macamtulah pasangan contoh dan bahagia.

    1. MU pergi event bawa bala tentera macam mane nak cakap tue ek he..23x

  8. Thanks bro…. πŸ™‚ happy dengan event ni..

    1. Lain kali bro jemput lagi πŸ™‚

  9. Saya minta maaf tidak dapat duduk lama kerana habis event terus menuju ke Melaka. Apa pun event yang best. Terima kasih bro. πŸ™‚

    1. Sama-sama.. mu sentiasa mu dekat mana-mana event.. Bayangkan Audrey yang lentuk di bahu mu..

    2. Hatiku sudah dimiliki<–ayat Poyo. πŸ™‚

  10. biasanya orang yang dah ada anak memang suka baju sama warna / sedondon dari ayah, ibu & anak2 πŸ™‚

  11. oh, geng-geng harimau malaya ni..

  12. isk..sape la yang dah kawin mengaku bujang tu..tak patut betul..nasib baik saya memang bujang..sebab tu audrey suka lentok2..hehehe

    1. Amboi… kalau la ada bukti nyata nie.. habis la mu ek he..23x

  13. hehehehe.. aku ingat, aku sorang je tak leh lama2.. rupanya yang lain pun ada hal.. hahahaa.. dalam keletihan, aku oppa oppa gangnam jugak.. Rayyan Haries laaa ajor nih.. kui3

    1. He..23x bakat terpendam kini terselah he..23x jom oppa gangnam style lagi

  14. amboi kemain meriah dorang ni..eheehe

  15. ok sangat jelly.. sebab tak dapat pergi.. uwaaaaaa!!!!!!

  16. event yg sangat best.. aku pun lepas abis event terus gerak

  17. Thanks Bro sebab sudi menerima kehadiran saya dan kawan untuk turut serta dalam event tu.
    Meriah!
    Sudi-sudikan next time terima saya lagi.

    1. Boleh je, tanpa korang kurang sikit kemeriahannya.. Korang memang terbaik la πŸ™‚

  18. dah boleh usha baby bertiga bro..hehehe

    psstt..jangan kacau yy tu, bahaya πŸ™‚

  19. keciwa tak attend…hehehehe….

    1. Next event ek… πŸ™‚ kena alert dengan status bro di facebook πŸ™‚

  20. maszull

    assalamualaikum bro…lebih meriah kalau dpt pakai pakaian yg sama mcm tu…:)

  21. macam da berjanji pulak nak sedondon si paklan dgn yana yassin tu..hee

Leave a Comment