You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Boria Keluarga Blogger Shakiddo

Boria Keluarga Blogger Shakiddo

Blogger Shakiddo dan Keluarga

Diumumkan ketibaan keluarga blogger popular dengan SEO – Shakiddo.

Rasanya dia je blogger yang datang bawa keluarga dan join event ini kecuali Blogger Ruby.

Ben Ashaari dan Akubiomed datang juga dengan wife tetapi mereka pergi bershopping dan bukan turut serta dalam event hari ini.

Tema oren menjadi pilihan pasangan ini. Adeh, bro kena prepare juga pakaian ala boria seperti ini. Sekurang-kurangnya dari jauh boleh nampak Bro datang dengan keluarga.

Tapi kalau sedondong dengan orang yang belum berkahwin macam mana? Macam pasangan dibawah ini.

20130608-160150.jpgMemang event hari ini meriah sangat.

Bak kata sorang blogger, hari ini hari kelepasan. Terutama kepada mereka yang sudah berkahwin tetapi membujang hari ini.

Tak begitu wahai Melastik Bintang, Anarm dan Hafiz Rahim.

Sorry bro balik awal, kena amik wife balik koje.

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Boria Keluarga Blogger Shakiddo

  1. hehehehe.. aku ingat, aku sorang je tak leh lama2.. rupanya yang lain pun ada hal.. hahahaa.. dalam keletihan, aku oppa oppa gangnam jugak.. Rayyan Haries laaa ajor nih.. kui3

Leave a Reply

Top