17,160,195 total views, 761 views today

WordLess Wednesday : Universiti Blogger Malaysia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

17 thoughts on “WordLess Wednesday : Universiti Blogger Malaysia

  1. Kalau ada universiti blogger tentu ramai yang mohon.

  2. Pergh… university tu!

  3. Universiti blogger Broframestone.. hehehe 😉

  4. UBM ni yuran free kan? patot ramai student 😀 >_<

  5. kalau ada memang na apply ehehe .. lect dia mesti gempak gempak 🙂

  6. NC, TNC, sume starting nama depan Bro gak ke? He..23x..

  7. Nak applu u tu boleh tak kalau umo dah mcm akak nih.

  8. Saya salah seorang part time blogger dari Universiti Blogger Malaysia juga 🙂 , kira bro ni senior saya la ek

  9. ada blog automatik jadi ahli universiti…hehe

  10. Nak apply jugak la universiti tuh. Cam best jer

  11. Beofami

    Kat mana ada Uni blogger ni.. Nak join gak lah.. Hehe

  12. best juga U ni.. nak apply ..,

  13. untuk kemasukan bulan Julai/September ada tak bro…? hee

  14. bunyinya sedap, tak mustahil satu hari nanti wujud ni

  15. lepas ni blogger pun ada sijil hehe. silap2 ada peringkat master. bro rasanya peringkat master dah hehe

Leave a Comment