You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Suri Rumah Tak Pandai Masak

17,410,322 total views, 1,851 views today

Suri Rumah Tak Pandai Masak

Bagi suri rumah yang kurang pandai masak, boleh la consider untuk menggunakan khidmat amah atau pun madu.

Kredit : Akulah Pak Lan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Suri Rumah Tak Pandai Masak

  1. tapi kan bro, amah skang ni bukan semuanya ok. tengok lah macam2 perangai dorang buat. ada yg lari, kebas harta majikan. paling teruk lagi menggoda husband majikan.. ish3..

    1. Memang la ada juga isteri yang tak bagus, kikis harta suaminya dan paling teruk ada hubungan dengan lelaki lain time suami xde.

      Mintak simpang la kan.

      So cari la amah yang terbaik, mana tahu kot2 jadi isteri kedua ketiga ke kan 🙂

  2. Assalamualaikum. wahhh menakutkan la bro ni. tersinggung isteri2 yang tak berapa nak pandai masak tu. sepatutnya bagilah kata2 semangat ke. huewhuew. apapepun, timba ilmu tu penting 🙂

  3. Buku resepi byk..try test agak2 tak jadi ..cuba dan cuba lagi sampai jadi jgn putus asa..mana ada org terus pandai..yg penting usaha ada nak tambat hati suami..

  4. kehkeh..sensitip tu bro..takpe tak pandai masak boleh belajar.. janji jangan malas je.. kpd wanita ingatlah air tangan isteri tu yg mengeratkan kasih sayang..

  5. Kekadang tengok situasi juga, Yang jadi surirumah sepenuh masa xpe juga. Ni yang berkerjaya banyak masa yang nak kena bagi2kan. Sekiranya suami juga tolong apa2 yang patut senanglah sikit….

Leave a Reply

Top