You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Starbucks Bersama Blogger – Deqnoor

17,436,658 total views, 513 views today

Starbucks Bersama Blogger – Deqnoor

20130516-182314.jpg

Sepetang bersama DeqNoor di Starbucks.

Salah seorang blogger yang bro kenali suka travel sama ada sebab kerja, berjalan atau melencong.

Saja je lepak dengan dia sebab ada event malam ini.

Peh, banyak cerita yang beliau kongsikan macam mana dia boleh buat planning dalam setahun lebih kurang 5-6 kali travel dalam dan luar negara.

Memang travel memerlukan duit yang banyak.

Tetapi beliau berjaya mengurangkan kos travel dari segi pembelian tiket sewaktu promosi, melihat pakej perlancongan yang ditawarkan dan sentiasa membuat rujukan terlebih dahulu sebelum memilih untuk ke sana.

Banyak juga yang Bro perlu berlajar kalau teringin nak jadi travel blogger macam dia (kebanyakan pakai duit sendiri dan tak harapkan sponsor).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Starbucks Bersama Blogger – Deqnoor

  1. tu la bro…perasan jugak..DN mmg selalu travel..nak travel ni mmg kena byk pakai duit kot..mmg nak kena rancang betul2..sy pun belum pernah travel sorang2 ni…hee~

  2. beruntung deqnoor dapat jumpa bro.. deno ni belum dapat jumpa bro.. deno susah nak g mana2 jauh2, deno buat CAPD 4kali sehari.. nak travel mana2, mesti ekan bwk semua air dialisate berat2 tuh

Leave a Reply

Top