You are here
Home > Uncategorized > Rilek Brader – Kena Rilek Selalu Brader

17,458,982 total views, 2,149 views today

Rilek Brader – Kena Rilek Selalu Brader

20130501-135653.jpg

Dalam hidup ini tak perlu stress lagi-lagi bila ada tekanan dari pihak lain.

Tengah stress, boleh pula terlayan lagu ini.

Rilek Brader, hidup kena rilek selalu brader.

Jangan bengang-bengang, kena rilek.

Jangan marah-marah, Jangan buat pasal, Apa-apa kes pun rilek je brader.

Lirik Rilek Brader – Art Fazil feat. Imuda

Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah
(Kena rilek selalu brader)

Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah
(Jangan bengang-bengang, kena rilek)

Bila kau penat tengok komputer
Bosan dengan facebook dan twitter
Dia kata gitu, dia tu kata gini
Rasa-rasa macam nak maki
(Jangan brader, rilek)

Apabila kau sedang memandu
Tiba-tiba kereta belakang potong dengan laju
Aku tahu kau dah runsing
Ikut hati kau nak racing
(Jangan brader, rilek)

Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah
(Selalu kena rilek brader)

Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah
(Jangan marah-marah, rilek)
(Dengar ni)

Bila girlfriend kau cabut lari
Cabut pulak dengan member kau lagi
Kalau di ikutkan hati
Nak kau pukul sampai mati
(Jangan brader, rilek)
(Jangan buat pasal, rilek brader)

Bila isteri mintak itu ini
Bising berleter berhari-hari
Tapi duit gaji tak masuk lagi
Ikut hati kau nak kahwin lagi
(Jangan brader, rilek)

Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah
(Apa-apa kes pun rilek je brader)

Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah

Jom kita lepak di tepi pantai
Duduk sambil bersantai-santai
Mari kita tepok amaik-amai
Mair kita bermastautin di pulau ubin

Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rilek
Rilek brader, brader rileklah
(Rileklah brader)
(Sabar, sabar tu separuh daripada iman)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Rilek Brader – Kena Rilek Selalu Brader

Leave a Reply

Top