You are here
Home > Bersama BroFramestone > Orang Lama – Tengok Baju Pun Sudah Tahu

17,454,250 total views, 6,719 views today

Orang Lama – Tengok Baju Pun Sudah Tahu

blogger otai malaysia

Bro  Framestone dah otai (old timer = orang lama) dah dalam dunia blogging.

Tengok baju pun, orang sudah tahu.

Itu antara ayat yang Bro pernah dengar sewaktu berjumpa dengan beberapa rakan Blogger sewaktu Seminar buat Duit dengan Blog anjuran Denaihati Network.

Pada bro,

Kalau nak maju dalam dunia blogging, tak kisah kita dah lama berblog atau baru sahaja. Kita perlu pandang cari perluang dan ruang untuk berjaya.

Ada blogger yang mantap sekarang, dulu sebelum buat blog dia pernah dengar pasal blog bro sewaktu menyertai seminar mengenai blog.

Dari situ dia kenali bro, setup blog sendiri dan sekarang menjadi blogger yang mungkin anda kenali.

Kalau anda rasa rendah diri atau rasa tidak mampu jadi mantap seperti mereka.

Anda bermula dari bawah, jangan malu nak bermula dari bawah. Bak kata Nisa Kay selaku Panel Jemputan tempoh hari. Ramai blogger yang mantap sekarang semuanya bermula dari bawah.

Yang penting, semuanya terletak pada nawaitu anda sendiri.

Bicara Bro : Cantik tak t-shirt blogger yang kami pakai. Keluaran istimewa pada tahun 2009 (kalau tak salah Bro).

Terima kasih kepada Azwan Anuar kerana sudi bertegur sapa dengan Bro. Dia cakap dia malu nak tegur Bro walaupun dah lama pasang niat nak jumpa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Orang Lama – Tengok Baju Pun Sudah Tahu

  1. Betul tu, pasang niat dan perancangan 5-10 tahun akan datang.. Alhamdulillah sekarang dapat bermacam ilmu.. Setiap kejayaan yang datang perlukan usaha yang jitu..

  2. blogger umpama budak sekolah. mana mungkin murid darjah 1 boleh terus masuk darjah 6, kan?

    suka dengan cara bro. walaupun dah jadi top blogger tapi tak sombong nak tegur dengan blogger baru macam saya. hehe!

    nice to meet you..

Leave a Reply

Top