You are here
Home > Bersama BroFramestone > Main Dengan Isteri Petang Jumaat

17,426,615 total views, 459 views today

Main Dengan Isteri Petang Jumaat

20130524-171805.jpg

Alhamdulillah,

Dapat juga bermain dengan isteri pada petang Jumaat. Selamat hari ini cuti.

Malangnya,

Dia kerja malam pada hari ini. So bro gunakan petang Jumaat sebaik mungkin bermain dengan dia.

Tak sia-sia Bro beli set Monopoly selepas balik dari Solat Jumaat.

Dasyat dia main, tapi akhirnya kalah juga. Berpuluh ribu dia berhutang dengan Bro.

Murah rezeki bro kan 🙂

Dan Bro sayang sangat dekat Isteri Bro. Tak sanggup tengok dia hadap hp main Candy Crush.

Berhantu game tue.

Baik main monopoly dari main candy crush. Dapat gak mengeratkan hubungan suami isteri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Main Dengan Isteri Petang Jumaat

    1. Harap macam itu la.. Bukan senang nak kekalkan kebahagiaan rumah tangga jika masing-masing ada komitment memasing.

      bro cuba luangkan masa juga dengan wife walaupun sejam…

    1. Buat masa sekarang belum ada niat nak tambahkan orang ketiga dalam permainan ini. He..23x

      Ini juga cara bagi suami isteri untuk menguruskan ekonomi rumah tangga bersama…

  1. amboi sweetnye kome berdua. saya masa kecik-kecik suka main saidina dengan adik beradik. paling saya suka jadi banker sebab suka pegang duit dan uruskan duit hehe

Leave a Reply

Top