17,167,123 total views, 643 views today

Husband & Wife Day Out

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130526-115304.jpg

Hujung minggu, nak habiskan masa dengan isteri. Bertemakan, merah.

Lokasi Dirahsiakan. Penat beberapa hari tak rehat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 thoughts on “Husband & Wife Day Out

  1. selamat bercuti di hujung minggu 🙂

    1. Bercuti la sangat kan he..23x

  2. selamat berehat dan bercuti

    1. akhirnya cuti tetap juga tidak dapat berehat T-T

  3. selamat beristirehat dgn yg tersayang
    hati2 pakai kaler merah..elak bertembung dgn sapi..hehe

  4. selamat beristirehat bro..=]

  5. biarlah rahsia………..

  6. selamat bercuti n menenangkan fikiran..

  7. aiseyman,,sweet ah bro kita ni..
    happy holiday..

  8. moga bahagia selalu.
    happy holiday n happy birthday

  9. Best nyer bercuti ,.. nak cari suami gak lah. #Opsss, hahahhaha.

    1. Nak aku buatkan list calon suami ke?

  10. Kalau sudah tinggal berdua berkepit macam belangkas. Apabila ada zuriat nanti akan dikepit oleh anak pula ditengahnya. 🙂

  11. wah romantik korang berdua. nak keluar pun kena ada tema baju hihi. saya kalau keluar, mana cantik pakai je.. :p

Leave a Comment