17,167,072 total views, 592 views today

Evolusi Pengguna Tandas Masa Kini

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

toiletEvolusi pengguna tandas masa kini.

Kenyataan dan Bro salah seorang daripadanya.

Adakah anda juga begitu. Baik mengaku, kecuali korang tak guna iPad tetapi guna benda lain yang lebih kurang sama.

Macam Bro, Setiap kali masuk toilet bertemankan iPhone ataupun Galaxy Tab. Bergantung pada apa yang ingin Bro buat waktu itu.

Ada ketikanya, Bro pernah bawa laptop semata-mata nak siapkan kerja.

Kiranya 2 in 1.

Dan Bro tak suka orang yang bawa surat khabar atau majalah (terutama komik Bro) masuk toilet kemudian biarkan benda itu bertapa dalam toilet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “Evolusi Pengguna Tandas Masa Kini

  1. Dari segi kebersihan dipersoalkan.

    1. jika anda mempertikaikan tentang kebersihan tandas anda. Nampak sangat bukan anda yang guna atau bersihkan he..23x

    2. Walaupun bersih dan kering seperti di barat masih lagi ada bakteria yang kita tidak ketahui.

  2. daripada tak buat apa2 kan masa bertapa dalam tandas tu…baik buat mcm ni kan bro…sbb sy pernah la bawa masuk phone tapi nak bawa laptop tu…belum lagi la bro..hee

    1. He…23x mu bawa phone buat ape ek?

    2. haha…ada kalanya blogwalking..layan FB..komen2 status FB..daripada termenung tak buat apa..hee

    3. Ingatkan main game.. Oh macam nie ek dia boleh jadi top commentor dekat banyak blog ek…

    4. main game pun ada jugak bro…HAHA

      komen2 guna phone ni tak puas..tapi boleh la sekadar nak komen2 kan..hee

  3. Assalamualaikum bro. terbaikkk. mujur suami sheila tak pernah buat camni. hiehiew ;p

    1. Adakah anda pasti? Bro selalu buat time isteri Bro tidur…

  4. jangan makan dalam tandas sudah..

  5. biasanya kalau masuk tandas, tak bawak apa2 selain diri sendiri.. haha..

  6. Time buang takyah la bawak apa2….

  7. saya tak suka buat kerja lain masa dalam toilet. fokus buang hajat

  8. xla sekaya bro nk bawa ipad dlm toilet hehee..

  9. manarik juga heee.. makan terllu ikut kemodenan

  10. kalau bawak ipad macam tak terkeluar lak isinya nanti hihi. asik fokus gn ipad je :p

Leave a Comment