You are here
Home > Sahabat Blogger > Blogger Hangout – One Cinemas, Spectrum Ampang

17,435,430 total views, 3,095 views today

Blogger Hangout – One Cinemas, Spectrum Ampang

blogger hangout one cinemas spectrum ampang

Dapat sms mengejut sewaktu sedang menikmati hidangan dimajlis perkahwinan rakan bro.

Sms berkenaan dari rakan blogger Nadia Farahida ingin mengajak Bro menonton movie di One Cinemes, Spectrum Ampang bersama rakan blogger yang lain.

Bro tengok jam, dan pandang si isteri.

Awal lagi, kalau balik Rawang macam tak berbaloi je sedangkan Ampang tak de la jauh mana dah.

Maka Bro merangka perjalanan menuju ke sana. Movie yang dipertontonkan adalah Star Trek yang terbaru. 3D punya.

Ini senarai Blogger yang terlibat dan sudi hangout sesama:-

  1. Nadia Farahida
  2. Nory
  3. Eida
  4. Mila
  5. Eazy Izzuddin
  6. Fauzi Aryaan
  7. Nurseira
  8. Bro Framestone

Bro baru tahu tentang kewujudan pawagam One Cinemas yang telah dirasmikan pada awal tahun 2013 dan memiliki sebanyak enam buah panggung digital termasuk satu panggung 3D untuk tayangan filem.

Bagi warga Ampang, anda boleh menonton wayang berdekatan dengan tempat anda.

One Cinemas,
3rd Floor, Spectrum Shopping Mall, Jalan Wawasan Ampang 4/2,
Bandar Baru Ampang, 56000, Ampang, Selangor, Malaysia.

Tel: 03-42703395

Website : www.OneCinemas.my

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Blogger Hangout – One Cinemas, Spectrum Ampang

Leave a Reply

Top