You are here
Home > Vlog > Soalan Ramalan Pasca SPM – Mat Luthfi

17,440,744 total views, 4,599 views today

Soalan Ramalan Pasca SPM – Mat Luthfi


We need both intelligent and kind people.

Itu yang kongsikan oleh Mat Luthfi dalam video terbarunya “Soalan Ramalan Pasca SPM”.

Terbaik dan lawak pada diri Bro.

Banyak perbezaan antara orang yang dapat Straight A dalam SPM dengan orang yang ada seketul B dalam keputusan peperiksaan mereka.

Tetapi nampak sangat persamaan orang yang dapat Straight A dalam aliran sains dan sastera.

Tau je dapat straight A,

Sure orang tanya lepas nie nak sambung apa, Doktor ke? Penguam ke? Arkitek ke? Apa-apa Ahli Muzik?

Bila anak tue nak jadi Ustaz. Mula dok fikir bukan-bukan. Nak jadi ustaz kerajaan ke atau ustaz pembangkang. Adeh….!!!

Dunia-dunia….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Soalan Ramalan Pasca SPM – Mat Luthfi

  1. suka dgn mesej & intipati vlog kali ni…tak semestinya bederet A dlm spm ja boleh jd org berjaya..sy dulu x cemerlang mana pun spm..alhamdulillah blh capai impian jgk…

  2. mentaliti org kita mmg mcm ni bro…tak skor spm…habis la…straight A SPM bukan kayu pengukur..masih jauh lagi perjalanan…baru nak starting tu…tapi layan video2 matluthfi ni mmg best…ada poin2 dia..:D

Leave a Reply

Top