You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > SMS Buat Isteri Tersalah Sent Pada Orang Lain

17,440,324 total views, 4,179 views today

SMS Buat Isteri Tersalah Sent Pada Orang Lain

Apa korang rasa apabila sms yang anda taip untuk isteri/husband tersent pada orang lain?

Sms tersebut berbau agak keterlaluan dan mampu buat orang lain fikir lain tentang diri anda. Nak cover pun x boleh.

Bayangkan sms tersebut anda taip untuk isteri anda. Sekali tersent pada pada orang lain.

Kalau lelaki, mungkin xpe lagi. Sekurang-kurang dia tau yang kita ini romantik dengan isteri kita.

Kalau tersent dekat perempuan lain, mungkin dia akan malu-malu bila bertembung dengan kita.

Tapi kalau tersent dekat mak bapak atau mertua kita pula bagaimana? Mahu tersenggih terkerut-kerut dahi dorang fikir pasal anak/menantu dia.

Harap kejadian ini tidak berulang lagi.

Bicara Bro : Lagi parah jika sms untuk perempuan lain tersent dekat isteri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “SMS Buat Isteri Tersalah Sent Pada Orang Lain

  1. Im not married but I know kinda how it feels. Rasa malu itu pasti tahap antarabangsa. And masa tu jugak rasa nak terjun terus dari bangunan tingkat 20. Hahaa. Banyak malu ooooooooo..

    1. He..23x untunglah kalau boleh jadi skandal.. tapi bahaya juga jika jadi skandal tapi jantina sama he..23x takut nabi x ngaku umat.

      tapi ada kes, dah 2-3 berbalas msj baru tahu tersalah sms orang he..23x

  2. pernah gak tersalah send sms.. nak send kat kawan pompuan tersend kat “kawan tapi mesra”.. malu kot.. haha.. dah la tulis ‘sayang ayang’ ‘i love u’.. biasa la pompuan klu terlebih rapat mmg suka paggil manja2 camtu.. skali salah send daaa.. tak pasal2 salah paham..

  3. assalamualaikum bro..wah !! mmg parah kalau terjadi mcm ni nasib baik kat teman lelaki kalau perempuan susah juga…:)

  4. assalamualaikum bro..wah !! mmg parah kalau terjadi mcm ni nasib baik kat teman lelaki kalau perempuan susah juga…:)

Leave a Reply

Top