You are here
Home > X Masak-memasak bersama Chef BroF > Mengidam Nasi Ayam

17,422,528 total views, 4,349 views today

Mengidam Nasi Ayam

nasi ayam buat isteriSejak dua menjak ini,

Isteri Bro dok mengidam nak perkena nasi ayam.

Tak pasti iklan mana yang mempengaruhi dia. Nak kata berisi, check macam belum ada lagi.

Sehinggakan pada satu malam,

Bro terpaksa bangun tengah-tengah malam tolong dia masakan nasi ayam.

Selepas itu, baru dia dapat tidur dengan lena.

Bagaimanapun sampai la nie, boleh dikatakan hari-hari Bro perkena Nasi Ayam. Kalau tak masak sendiri, beli dekat kedai je.

Sekarang ini,

Bro tak pasti, yang mengidam dia ke Bro. Sebab bro siap tambah tambah dan tambah lagi. Makin membulatlah aku nampaknya.

So, siapa sebenarnya yang mengidam nasi ayam?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

45 thoughts on “Mengidam Nasi Ayam

  1. Biasa tu Bro… Orang yang mengiadam biasanya makan sedikit sahaja… Bila dah dapat bagi mereka dah cukup puas hati…

    Tapi orang lain yang makan lebih banyak daripada orang yang mengidam… hehehe…

    Itu sebab orang lelaki yang dah berkahwin biasanya dapat anugerah “perut ke depan”… ๐Ÿ˜‰

    1. Bro memang sudah gemuk dah nie he..23x

      Sebelum kahwin 75kg lepas kahwin 80kg

      2 tahun lepas 65kg

      5 tahun lepas 60kg

      10 tahun lepas 45kg je.. nampak x perbezaannya

Leave a Reply

Top