You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Kehidupan Dikelilingi Paparazzi

17,410,358 total views, 1,887 views today

Kehidupan Dikelilingi Paparazzi

broframestone lelaki kacakBagaimana ek kehidupan yang dikelilingi oleh Paparazzi?

Apa yang kita buat sentiasa diperhatikan dan tunggu masa diambil gambar tanpa kita sedari.

Mungkin ada diantara anda yang merasakan seperti tiada privasi untuk menjalankan kehidupan sebagai manusia normal.

Tetapi perkara ini normal diluar negara.

Dimana paparazzi merupakan salah satu kerjaya dimana mereka akan sentiasa mengikuti selebriti kemana sahaja mereka pergi tanpa pengetahuan selebriti itu sendiri.

Banyak syarikat penerbitan sanggup membayar pada harga tingi untuk mendapatkan gambar dari mereka.

Berbeza pula dengan keadaan di Malaysia.

Gambar di sebelah merupakan salah satu gambar dimana Bro sendiri dipaparazzi oleh kenalan blogger.

Sejak tiada kamera ini,

Mungkin ada yang perasan Bro tak jadi paparazzi macam dulu.

Kalau tidak, pasti ada gambar-gambar spontan korang akan terlepas di blog mahupun di facebook.

Salah satu gambar Bro dipaparazzi yang terkini boleh dilihat di blog Shakiddo.com

Bicara Bro : Nampak segak pula Bro bila berpakaian begitu.

Nak tanya, bagaimanakah kalau kita dipaparazzi secara berdepan.

Maksudnya depan kita, dia main amik je gambar kita banyak kali. Tetapi gambar itu hanya sebagai simpanan ataupun koleksi peribadi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Kehidupan Dikelilingi Paparazzi

  1. Orang femes memang macam tu. Kiri kanan depan belakang atas bawah ada je paparazi yg sentiasa mengekori. So, kena hati2 nak buat apa2 takut nanti tiba2 ada gambar tak senonoh tersebar kat blog..

Leave a Reply

Top