You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Cipta Akaun Facebook Palsu Memerangkap Gadis

17,426,834 total views, 678 views today

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Cipta Akaun Facebook Palsu Memerangkap Gadis

  1. kasanova cyber suka guna modus operandi begini, jual muka org lain pastu ayat2 skit sampai mangsa tertipu..
    semoga kita tidak dijadikan pemangsa yang tidak bersalah.

  2. sepanjang aku berblogger ni, bro kali kedua selepasa Abg Ben Ashaari.. Apa la motif diorang letak gambar fake tu.. menjatuhkan bro je sebenarnya tu.. hope si pelaku cepat insaf dan lebih baik meminta maaf dengan bro sendiri..

Leave a Reply

Top