You are here
Home > Sahabat Blogger > Aksi Blogger Bermain Bowling

17,440,300 total views, 4,155 views today

Aksi Blogger Bermain Bowling

Aksi Shakiddo Bermain BowlingMasih berkisarkan tentang Blogger Coffee Talk 2.0 yang berlangsung di Berjaya Times Square baru-baru ini.

Bro ingin kongsikan beberapa gambar yang Bro perolehi dari rakan-rakan yang hadir sewaktu aktiviti bowling yang dianjurkan.

Berbagai aksi dipamerkan oleh blogger yang boleh dilabelkan sebagai pemain bowling yang power.

Semua skill dipamerkan, ada yang mampu membuat awek di lane sebelah tengangga melihatnya.

Bayangkan aksi blogger shakiddo di sebelah ini.

Aksi yang penuh dengan skill dan kelembutan, tetapi mampu menghasilkan straight mahupun spare. Paling kurang pun longkang he..23x

Ada juga aksi yang gagal dirakam sepenuhnya. Tahu-tahu bola dah laju ke depan.

aksi Kozumi Ro Bermain Bowling

Aksi Kozumi Ro yang gagal dirakam.

Blogger Professional Bowler

Aksi star dalam keadaan tertekan akibat kehebatan blogger lain.

Mungkin juga tengah fikir,

Tentang lokasi longkang yang tidak strategik dan menganggu konsentrasi beliau sewaktu beraksi.

Bagaimana pula dengan blogger lain?

friendship blogger never end

Tengah syok bergambar bersama.

Mana gambar Bro?

Orang dah kahwin macam Bro ini, siapa la yang sudi nak amik gambar. Majuk kojab.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Aksi Blogger Bermain Bowling

  1. ahhhahaaa… dah bagitau aku keletihan sebab seharian berjalan sehari sebelum, tapi mengenangkan rakan blogger.. aku tetap join. dan antara awal datang. hik3

  2. kenangan manis.
    🙂

    i really should thank you la bro.

    klu tak sebab bro , dayah rasa dayah tak seberani sekarang dlm joint joint even nih..

    semuanya bermula dari pelajaran pertama.
    peluang pertama..

    *jumpa lisa surihani..OMG.

    😉

Leave a Reply

Top