You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Official Blogger – Rebuild For GAZA

17,422,070 total views, 3,891 views today

Official Blogger – Rebuild For GAZA

Official Blogger - Rebuild For GAZA
Pelantikan Official Blogger – Rebuild For GAZA merupakan salah satu acara diluar jangkaan sewaktu Majlis Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati Network.

Pelantikan ini dibuat sendiri oleh Sani Araby Al-Kahery, Director of Strategic Development & Corporate Relation Centre di Consultative Council for Islamic NGOs (MAPPIM).

Sebelum pelantikan,

Dewan Hotel Singgahsana tiba-tiba menjadi hening apabila terpaku mendengar perkongsian pengalaman hidup dan mati oleh beliau.

Berkongsi rentetan konflik dan suasana perang yang berlaku di Gaza baru-baru ini. Beliau sendiri berada ditengah-tengah medan perang cuba mengambarkan secara terperinci apa yang berlaku di Gaza.

Terdapat beberapa rakan yang mengalirkan air mata sewaktu mendengar perkongsian beliau.
broframestone Sani Araby Al-Kahery
Apa-apa pun tahniah kepada rakan blogger yang terpilih. Berat tanggungjawab yang diamanahkan kepada kita. Insya’lah jika terpilih untuk ke Gaza, pastikan anda berniat kerana Allah swt dan anda adalah wakil bagi kami semua di sini.

Ada tak blogger diatas yang anda kenali?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Official Blogger – Rebuild For GAZA

  1. Alhamdulillah,suke tgk ada blogger yang terpilih utk ke GAZA..
    Harap suatu hari nnt dpt ke sana utk mmbntu saudara2 Islam kita..kalau xdpt pegi sana kita dpt doa dr jauh kan bro πŸ™‚

    wah!! ada kak yuyu zulaikha, bro..eh! mna kak iera chan? hehe

  2. ALhamdulillah.. tahniah atas perlantikan untuk menerajui usaha murni ni. Moga kita maintain semangat sayangkan Palestin ni dengan memberikan kefahaman kepada umum. Tak nak la bermusim mcm yg selalu berlaku insyaAllah. Biar terus hingga Palestin dibebaskan πŸ™‚

Leave a Reply

Top