17,169,070 total views, 2,590 views today

Malaysia Social Media Week 2013 Bermula #msmw2013

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

image

Hari ini,

Malaysia Social Media Week 2013 confernce berlangsung di Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur.

Untuk sesi pagi ini,

Terdapat perkongsian mengenai kekuatan dan pengaruh anda sendiri di laman sosial. Ianya bukan sahaja berkaitan dengan menjana pendapatan, tetapi menjana pengaruh terhadap sesuatu produk ataupun maklumat.

Social Media bukan sahaja terhad kepada facebook,

Ianya merangkumi twitter, instagram, LinkedIn, blog etc. Sebarang perkongsian anda mampu menjana pengaruh pengikut anda terhadapapa yang anda kongsikan.

Kebanyakan pengguna platform sosial tidak mengetahui bahawa apa yang mereka kongsikan mampu menjana pendapatan.

Banyak syarikat yang memerhati ROI yang mampu diperolehi dari setiap platform sosial yang mampu memberi dan menarik minat penguna platform sosial untuk memperkatakannya.

Nantikan update mengenai #msmw2013 Live dari blog broframestone.com – Official Blogger for MSMW2013.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Malaysia Social Media Week 2013 Bermula #msmw2013

  1. best nya,
    belum rezeki DT lagi.
    tapi kalau dapat jemputan pun tak leh pergi. 2 hari kan..
    esok nak ke Singapore dah…
    in shaa Allah tahun depan target.

  2. social media ini kelemahan saya belum punya akun apapun selain FB dan ‘twitter

  3. pergh best! untung dapat pergi sana. seronok jugak dapat join event besar2 ni.

  4. Wahhh banyak ilmu yang boleh dapat kat majlis ni..hehe.

  5. Perkongsian menark ne,walaupun dah lama guna facebook. Tapi belum dpt guna kekuatan marketing 100 peratus lagi.

  6. Menarik..baru kongsikan satu kisah berkenaan ini juga…Sudah kasi backlink kan sekali ke blog bro..Hihihihi…

  7. Tak dapat hendak menghadiri kena reserved cuti untuk bulan Mac.

  8. wuah! tak sabar nak tngok update bro sal ni nnt~ thanks sudi kongsi..teringin nak tahu…sal aku duk kat sabah..mmg tak dpt p~

  9. teringin nak pergi suatu hari nanti.. inshaallah.. :’)

  10. guna social medial utk tujuan sebaiknya.. yeah, mungkin tahun depan de rezeki msmw kot?haha

  11. maszull

    assalamualaikum bro…seronoknya bertemu semua blogger2 terkenal semoga sentiasa berjaya…:)

  12. taun depan n kena join ni..offer bls lmbt lak..

Leave a Comment