You are here
Home > Bersama BroFramestone > Diantara Pembantu Peribadi Dengan Pemandu Peribadi

17,451,962 total views, 4,431 views today

Diantara Pembantu Peribadi Dengan Pemandu Peribadi

Bekas Pembantu Peribadi Bro Framestone

Diantara pembantu peribadi dengan pemandu peribadi.

Bagi sesiapa yang selalu mengikuti perkembangan Bro dan juga blog ini mungkin korang kenal siapa gadis comel dalam gambar ini.

Cik Nurul Siezuka dari blog www.siezuka.com

Dulu Bro selalu bawa dia pergi mana-mana event, dah macam pembantu peribadi Bro. Jadi tukang ingatkan Bro bila ada event etc.

Dan Bro pula….

Jadi pemandu peribadi dia pula. Win-win situation bagi kedua-dua pihak. Bro suka bekerjasama dengan Cik Nurul dan pandai simpan rahsia Bro.

Bro tidak suka dengan orang yang suka tikam belakang mahupun yang suka amik kesempatan untuk kepentingan diri mereka sendiri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Diantara Pembantu Peribadi Dengan Pemandu Peribadi

  1. Bro lagi terbaik.. Susah senang Nurul bro selalu ade, selalu bagi semangat kat Nurul, selalu membebel kat Nurul suruh update blog.. hehehe

    Tq Bro, Kalau tak kerana bro Nurul x jadi macam skrang ni.. 🙂

  2. hubungan yang diwar-warkan sebegini dapat mengelakkan fitnah bg mereka yg tidak kenal Bro dan Nurul. bagi mereka yg sudah kenal, anda berdua memang sahabat blogger antara yg terbaik.

Leave a Reply

Top