You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 6,000 Follow Twitter Broframestone

17,421,259 total views, 3,080 views today

6,000 Follow Twitter Broframestone

twitter broframestoneBro Framestone?

Siapa dia sampai ada 6 ribu follower di Twitter?

Orang biasa yang baru kembali aktif bertwitter. Selama ini twitter sekali sekala + promote blog sahaja di twitter.

Dah hampir setengah tahun tak promote Churp Churp, Says mahupun Blin.gd.

Sejak install TweetDeck kembali ke laptop, baru perasan rupanya follower di twitter sudah menjangkau 6,000. Lebih banyak jika dibandingkan dengan FB Page Bro Framestone.

Apa-apa pun terima kasih kepada rakan-rakan yang selama ini ada follow di Twitter Bro Framestone tanpa bro sedari. Ada masa tegur-tegur la ek.

Kalau tegur pun malas, macam mana nak follow korang yang sudah follow Bro.

Bicara Bro : Dulu ada sorang (ke dua or tiga) blogger baru nak up (BBNU) dia follow semua twitter orang lain dan “paksa” orang lain follow dia.

Lepas beberapa bulan, dia unfollow hampir kesemuanya sekali. Dan tinggal dalam beberapa kerat yang dia follow. Orang macam ini pun ada ek?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “6,000 Follow Twitter Broframestone

Leave a Reply

Top