WordLess Wednesday : Kata-Kata Pujian Dari Ibu Mertua

pujian ibu mertuaKata-kata pujian dari ibu mertua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11,950,481 total views, 8,170 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

46 responses to “WordLess Wednesday : Kata-Kata Pujian Dari Ibu Mertua”

  1. Dkna Abza says:

    hahaaaaa pujian ikhlas dari mentua :)

  2. mak mertua nk bodek kot..hahaha

  3. nurmisna says:

    Puji ikhlas tuh… Jgn sia2kan..

  4. Denaihati says:

    yang mana satu tu?? Suaidah tu ke?? peehhh bahaya!!!

  5. Datin Tyka says:

    wah bro. hebat la mak mertua ada FB.. mak tyka pon tak ada FB.. he he

  6. ejam says:

    hidup anda kini diselubungi mertua…hehe

  7. haha, rajin betul mak mertua

  8. mak mertua tue………….boleh la pasne kongsi tips2 menjaga hati mertua ye bro~

  9. uishh mak mentua pun ada facebook..terbaek lah..heeee 😀

  10. donnyien says:

    pujian sebegini menaikkan lagi semangat

  11. ema says:

    wow, mak mertua bukan main lagi puji..

  12. Syukri Tahir says:

    sejuk hati saya pandang bro dengan wife.. sangat BAHAGIA :)

    p/s: nak kahwin.. hehehee

  13. JunAina says:

    Ibu mertua moden siap ada FB jadi segala aktiviti anak menantu senang nak pantau sebab depa akan update status apa depa buat…:)

  14. hairulafiz says:

    wah bagusnya mak mentua ada fb…senang nak pantau menantunya hihihi

  15. fyna says:

    hahaha..aiiyoookk… ^_^

  16. akubiomed says:

    Tanniah menjaga keharmonian suami isteri. Kena kekal lama tuh. :-)

  17. kimi jamai says:

    haha.. menantu baik mmg ibu mertua sayang la bro.. 😀

  18. iAwani says:

    bila di puji, ucapkanlah alhamdulillah.

  19. Datin Tyka says:

    tengah pandang muka mak mentua bro dua dua mata ni.. he he.. caya lah…

  20. wazy says:

    heheh terbaiklah,mak mertua bro pun ada facebook,tetiba rasa nak kahwin jugak la

  21. hairulafiz says:

    kena jaga ni baik2 bro…

  22. Ezad Skytech says:

    wooww…terbaik la bro..ibu mertua bro pun ada fb ni…:D

  23. Aiman Aziz says:

    Untongg ar kene puji ..
    Kite takde mertua lagi .. Uppss -.-

  24. maszull says:

    assalamualaikum bro…sayang menantu la tu…:)

  25. wandisini says:

    zaman sekarang senang mak mertua nak tahu aktiviti menantu dan anaknya. kalau ada gambar melancong ke..tak bagi tahu dia lak..mesti kecik hati dia :)

Leave a Reply

CommentLuv badge