WordLess Wednesday : Kata-Kata Pujian Dari Ibu Mertua

pujian ibu mertuaKata-kata pujian dari ibu mertua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9,952,520 total views, 862 views today

Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

46 Responses to “WordLess Wednesday : Kata-Kata Pujian Dari Ibu Mertua”

  1. Dkna Abza says:

    hahaaaaa pujian ikhlas dari mentua :)

  2. nurmisna says:

    Puji ikhlas tuh… Jgn sia2kan..

  3. Denaihati says:

    yang mana satu tu?? Suaidah tu ke?? peehhh bahaya!!!
    Denaihati recently posted..Blogger Ensem Sangat #SBB2013

  4. Datin Tyka says:

    wah bro. hebat la mak mertua ada FB.. mak tyka pon tak ada FB.. he he

  5. ejam says:

    hidup anda kini diselubungi mertua…hehe

  6. haha, rajin betul mak mertua

  7. mak mertua tue………….boleh la pasne kongsi tips2 menjaga hati mertua ye bro~

  8. uishh mak mentua pun ada facebook..terbaek lah..heeee :D

  9. donnyien says:

    pujian sebegini menaikkan lagi semangat

  10. ema says:

    wow, mak mertua bukan main lagi puji..

  11. Syukri Tahir says:

    sejuk hati saya pandang bro dengan wife.. sangat BAHAGIA :)

    p/s: nak kahwin.. hehehee

  12. JunAina says:

    Ibu mertua moden siap ada FB jadi segala aktiviti anak menantu senang nak pantau sebab depa akan update status apa depa buat…:)

  13. hairulafiz says:

    wah bagusnya mak mentua ada fb…senang nak pantau menantunya hihihi

  14. fyna says:

    hahaha..aiiyoookk… ^_^

  15. akubiomed says:

    Tanniah menjaga keharmonian suami isteri. Kena kekal lama tuh. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – Bangau Oh Bangau

  16. kimi jamai says:

    haha.. menantu baik mmg ibu mertua sayang la bro.. :D
    kimi jamai recently posted..Pengalaman: Gigi Sakit? Cabut je laa..

  17. iAwani says:

    bila di puji, ucapkanlah alhamdulillah.

  18. Datin Tyka says:

    tengah pandang muka mak mentua bro dua dua mata ni.. he he.. caya lah…

  19. wazy says:

    heheh terbaiklah,mak mertua bro pun ada facebook,tetiba rasa nak kahwin jugak la
    wazy recently posted..Perlindungan Takaful

  20. hairulafiz says:

    kena jaga ni baik2 bro…

  21. Ezad Skytech says:

    wooww…terbaik la bro..ibu mertua bro pun ada fb ni…:D

  22. Aiman Aziz says:

    Untongg ar kene puji ..
    Kite takde mertua lagi .. Uppss -.-

  23. maszull says:

    assalamualaikum bro…sayang menantu la tu…:)

  24. wandisini says:

    zaman sekarang senang mak mertua nak tahu aktiviti menantu dan anaknya. kalau ada gambar melancong ke..tak bagi tahu dia lak..mesti kecik hati dia :)

Leave a Reply

CommentLuv badge