3,446,910 total views, 465 views today

WordLess Wednesday : Kata-Kata Pujian Dari Ibu Mertua

pujian ibu mertuaKata-kata pujian dari ibu mertua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

46 Responses to WordLess Wednesday : Kata-Kata Pujian Dari Ibu Mertua

  1. Dkna Abza says:

    hahaaaaa pujian ikhlas dari mentua :)

  2. nurmisna says:

    Puji ikhlas tuh… Jgn sia2kan..

  3. Denaihati says:

    yang mana satu tu?? Suaidah tu ke?? peehhh bahaya!!!
    Denaihati recently posted..Blogger Ensem Sangat #SBB2013

  4. Datin Tyka says:

    wah bro. hebat la mak mertua ada FB.. mak tyka pon tak ada FB.. he he

  5. ejam says:

    hidup anda kini diselubungi mertua…hehe

  6. haha, rajin betul mak mertua

  7. mak mertua tue………….boleh la pasne kongsi tips2 menjaga hati mertua ye bro~

  8. uishh mak mentua pun ada facebook..terbaek lah..heeee :D

  9. donnyien says:

    pujian sebegini menaikkan lagi semangat

  10. ema says:

    wow, mak mertua bukan main lagi puji..

  11. Syukri Tahir says:

    sejuk hati saya pandang bro dengan wife.. sangat BAHAGIA :)

    p/s: nak kahwin.. hehehee

  12. JunAina says:

    Ibu mertua moden siap ada FB jadi segala aktiviti anak menantu senang nak pantau sebab depa akan update status apa depa buat…:)

  13. hairulafiz says:

    wah bagusnya mak mentua ada fb…senang nak pantau menantunya hihihi

  14. fyna says:

    hahaha..aiiyoookk… ^_^

  15. akubiomed says:

    Tanniah menjaga keharmonian suami isteri. Kena kekal lama tuh. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – Bangau Oh Bangau

  16. kimi jamai says:

    haha.. menantu baik mmg ibu mertua sayang la bro.. :D
    kimi jamai recently posted..Pengalaman: Gigi Sakit? Cabut je laa..

  17. iAwani says:

    bila di puji, ucapkanlah alhamdulillah.

  18. Datin Tyka says:

    tengah pandang muka mak mentua bro dua dua mata ni.. he he.. caya lah…

  19. wazy says:

    heheh terbaiklah,mak mertua bro pun ada facebook,tetiba rasa nak kahwin jugak la
    wazy recently posted..Perlindungan Takaful

  20. hairulafiz says:

    kena jaga ni baik2 bro…

  21. Ezad Skytech says:

    wooww…terbaik la bro..ibu mertua bro pun ada fb ni…:D

  22. Aiman Aziz says:

    Untongg ar kene puji ..
    Kite takde mertua lagi .. Uppss -.-

  23. maszull says:

    assalamualaikum bro…sayang menantu la tu…:)

  24. wandisini says:

    zaman sekarang senang mak mertua nak tahu aktiviti menantu dan anaknya. kalau ada gambar melancong ke..tak bagi tahu dia lak..mesti kecik hati dia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge