You are here
Home > Bersama BroFramestone > Teman Pengganti

17,443,795 total views, 3,006 views today

Teman Pengganti


Dalam dunia yang maya, prejudis dan bias. Kita tak terlepas dari terkena tempias.

Rimas, ditindas, sembunyi dalam puisi dan kias. Tidak kau bidas, tak berpaling walau sekilas.

Hanya kau yang tahu kodeksku yang kompleks. Dalam disleksia cuba kekal dalam konteks

Bila dunia seolah tak memahami. Kau sudi selami, dalami dan mengalami.

Rahsia ini, Telah lama ku pendamkan.

Tiba masanya,

Segala-galanya ku ceritakan.

Bicara Bro : Antara rakan-rakan yang hampir denganku.

Merekalah rakan tempat aku menangis, ketawa, gembira, mengadu dan membujang he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Teman Pengganti

  1. erm…lagu ni berhantu…bnyk dah dengar baru2 nie…ade arwah yang meggemari lagu ni sebelum nyawanye di ambil..sangat mndalam lirik dia..T_T

    klu xde twitter nk follow cemana ni?

  2. lagu teman pengganti sungguh menyentuh hati deno.. sayu je bila dengar lagu tu.. teringat rakan2 seperjuangan SLE yang telah tiada.. semoga mereka tenang di sana…..

  3. susah sebeanrnya nak dapat kawan yang boleh bersama ketika gembira dan sedih
    tapi apa pun kawan-kawan yang saya kenal di alam maya semua baik-baik dan
    boleh berkongsi saat gembira dan sedih …

  4. ada masa dan ketika, cuma sahabat sahaja yg mampu mendengar keluh resah kita walaupun ada isteri atau suami di sisi kerana rakan2 lebih mengetahui apa yg kita minat dan perlu.

Leave a Reply

Top