You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Sudah Lama Tidak Pulang Ke Batu Pahat

17,420,215 total views, 2,036 views today

Sudah Lama Tidak Pulang Ke Batu Pahat

pengantin bersilat

Sudah lama rasanya tidak pulang ke Batu Pahat, Johor.

Last balik sana, sewaktu bersanding tempoh hari. Rasanya macam dah lama sangat tidak pulang ke sana.

Risau mertua ingat,

Dah dapat anak dara mereka, tak reti-reti nak bawa anak mereka balik ke sana he..23x

Isteri pula macam dah terindu-rindu dengan family dia. Nak biarkan dia balik sendiri, rasanya macam tak sampai hati. Kalau nak dia tunggu Bro? gamaknya tak tahu bila Bro free dan boleh ikut sama dia balik ke sana.

Tengah plan dalam masa terdekat nie nak balik. Tapi kena pastikan dulu bila isteri bercuti, then check schedule untuk pastikan Bro tiada hal-hal yang mustahak.

Then,

Batu Pahat Aku Datang…..!!!

Bicara Bro :Β  Dah ada yang nak ajak mengeteh sama nie. Hope kita ada masa untuk lepak bersama. Lewat malam boleh?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

48 thoughts on “Sudah Lama Tidak Pulang Ke Batu Pahat

  1. Dah jadi suami org banyak benda kena fikirkan. Dedulu rumah keluarga sendiri macam mana pun tak kisah, bila ada keluarga mertua sendiri mau ingatlah bro. Tapi biasanya org tua memahami kerjaya anak menantu yang kadang2 terlalu sibuk.

    1. Susah nak tetapkan sebulan sekali nak balik ke Johor, sebab masing-masing ada komitment dan waktu free yang berbeza.

      Nie malam, bro tidur sorang. Wife kerja shif malam

Leave a Reply

Top