Nisa Kay Bro Framestone G TowerMenikmati pemandangan Kuala Lumpur dari puncak GTower bersama Nisa Kay.

Memerhati kereta yang tersangkut dalam kesesakan lalu lintas di Jalan Tun Razak.

Nak buat macam mana.

Ini waktu kemuncak orang pulang dari kerja.

Sepatutnya event bermula pukul 6 petang. Tetapi program terpaksa didelay sebab artis tersangkut dalam jem.

Bro pukul 5 lebih sudah sampai. Tapi Nisa Kay lagi awal sampai.

Nisa : Bro, mana retis nie?

Bro : Bila dah bajet retis sangat, tak sanggup nak naik public transport. Nak sangat naik kereta, kan dah sangkut dalam jem

Sedangkan LRT Ampang Park betul-betul dekat sebelah. Naik je train, senang.