You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Jaga Pandangan Bila Sudah Bergelar Suami Orang

17,657,891 total views, 439 views today

Jaga Pandangan Bila Sudah Bergelar Suami Orang

Boni KacakSelepas bergelar suami,

Elok sangat jika pandai menjaga pandangan.

Risau dari pandangan mata boleh jatuh ke hati. Begitulah dugaan selepas berkahwin.

Silap hari bulan, isteri depan mata tak nampak. Anak dara lain duk berjauhan pula jelas kelihatan.

Memang nampak ketara perubahan itu pada diri Bro. Cuma kenkadang, ada juga terjeling-jeling (rezeki depan mata, kata orang)

Kenkadang ada juga terbuat depan si dia. Saja nak nak tengok respon dia macam mana.

Adakah dia tarik dan pegang erat-erat tangan bro. Atau buat-buat tak layan dan biarkan Bro syok sendiri usha perempuan lain.

Yang pastinya dia tak kan pegang erat-erat tangan Bro, sebab Bro akan kejar dia n pegang erat-erat tangan dia.

Siapa tak sayang isteri.

Lain la macam Boni Kacak. Asal ada awek saja, sure akan dikaco dan dingorat. Tetapi selalunya dia berjaya add dekat facebook dan bina networknya sendiri.

Itu yang Bro respek pada dia.

Dan ini salah seorang rakan kepada Boni Kacak yang baru bro kenali. Dia juga memenangi iPad Mini bersama Boni Kacak & DKNA.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

41 thoughts on “Jaga Pandangan Bila Sudah Bergelar Suami Orang

    1. Insya’lah ujian besoo ini yng perlu kita tempuh hari-hari.

      Sebab itu kot si isteri perlu nampak lebih cantik setiap kali suami pulang ke rumah. Baru hati suami tidak berubah.

  1. den ada masa lagi dua tahun ni sebelum kena jaga pandangan mata bro..hahahaha.. jadi, dalam masa dua tahun ni lah den dapat bermaharajalela.. tapi bukanlah menggatal..hehehehe.. cuma nak mempromosikan blog je.. πŸ™‚

  2. Jagalah pandangan walau bini dah tak secantik macam mula2 kawen, kulit tak setegang masa muda, badan tak seslim dulu.. Sesetengah lelaki mula2 je caring loving.. bila usia perkahwinan tu dah setengah abad.. mula la tgk yg lain. πŸ˜€

Leave a Reply

Top