You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Calon Isteri Dari Kalangan Blogger

17,439,704 total views, 3,559 views today

Calon Isteri Dari Kalangan Blogger

Calon isteri dari kalangan blogger.

Itu salah satu cadangan  kepada rakan Bro yang selama ini masih mencari calon dihatinya.

Kalau nak ditanya pasal kerjaya dan pendapatannya, memang stabil. Cuma tak stabil bila keluarganya bertanya, “bila nak kenalkan calon” setiap kali balik ke kampung halaman di Kedah.

Tiap kali balik kampung, asik nampak status yang lebih kurang sama diupdate di facebook beliau.

Setiap gadis yang bro kenalkan, beliau mesti kurang berminat. Siap ajak dia mandi dekat Sungai Dara, Perak pun masih tak ketemu insan yang dia minati.

So hari ini, bro tempek gambar calon-calon yang mungkin sesuai untuk dia. (hope ada yang dia berkenan) Tapi terselit pula gadis yang sudah menjadi tunangan orang (he..23x bajet masih hot lagi la tue ek)

Good luck beb. Aku tak tahu mana yang terbaik untuk mu.

Nanti kita mengeteh sesama.

Bicara Bro : Bukan senang nak cari calon isteri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

54 thoughts on “Calon Isteri Dari Kalangan Blogger

  1. Kesian dekat kawan Bro tu… Kebanyakan gadis dalam gambar di atas naampak comey-comey belaka… Kalau masih belum ada yang berkenan di hati, tak tahulah… Good Luck saya ucapkan kepada rakan Bro..

  2. assalamualaikum bro…wah semuanya masih solo lagi ke…ramai juga ni kalau ada yg berkenan tu cepat2 bagi tahu bro yer…:)

  3. bro, orang rumah blogger jugak ke? 🙂
    untung la kalo camtu.
    rasa cam nak carik jugak blogger ni sebagai teman.
    tapi cam susah je.
    takde tips ke bro??

Leave a Reply

Top