4,696,725 total views, 8,989 views today

Blogger Menang iPad Mini

image

Tahniah Bro ucapkan kepada rakan blogger yang memenangi iPad Mini sewaktu event Petronas Xtra Race Finale.

Memang rezeki Boni Kacak dan juga Dkna Abza.

Mungkin mereka ada pasang niat nak tamatkan zaman bujang mereka. Kalau niat yang baik, memang tuhan permudahkan dan murahkan rezeki.

Bro dah rasa dulu.

Kalau nak rasa lagi, tunggulah Bro dapat keizinan. (kalaulah dapat).

Dah kahwin sebenarnya lagi murah rezeki. Tak percaya? Tanya mereka yang telah melaluinya. Pasanglah niat nak kahwin berserta persiapkan diri dengan ilmu rumahtangga dan juga kewangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

43 Responses to Blogger Menang iPad Mini

  1. maszull says:

    assalamualaikum bro…wah !! tahniah buat Boni n Dkna rezeki tu…:)

  2. deq noor says:

    tahniah buat mereka berdua… rezeki nak kawin ye… :)

  3. eyriqazz says:

    tahniahh boni..blela open table ni…
    eyriqazz recently posted..Klinik Mesra Pelanggan

  4. Myra Jay says:

    Tahniah buat mereka berdua..

    Setuju dengan Bro, rezeki lebih murah selepas kawen, alhamdulillah :D

  5. Dkna Abza says:

    alhamdulilah..rezeki..tq bro :)

  6. mia liana says:

    tahniahhhhhhh buat mereka..

  7. hazwanhairy says:

    tahniah kat dorg..haha

  8. hairulafiz says:

    wah menang ipad mini tu…

  9. Anuar says:

    Tahniah kepada Boni Kacak dan DKNA Abza.. Betul tu, orang yang dah kahwin akan lebih murah rezeki… ;)
    Anuar recently posted..10 Blogger Terbaik Malaysia

  10. akubiomed says:

    Tanniah yang dapat iPad mini.:-)
    akubiomed recently posted..Aktiviti hujung minggu dengan blog walking

  11. kimi jamai says:

    woaahh… ipad mini kot..tahniah2..

  12. MK Kimi says:

    tablet idaman!tahniah boni dan dkna!
    MK Kimi recently posted..Tips Panjangkan Jangka Hayat Bateri Smartphone (Android)

  13. muazfaris says:

    tahniah kepada boni !!.. haha.. pernah lepak dgn boni.. kirim salam pada dia.

  14. kakmahh says:

    Tahniah kpd pemenang…rezeki kalian!

  15. sohoque says:

    hahahah.. bro baru kawen dah ada hati nak lagi.. heheheh…

  16. hasrulhassan says:

    As-Salam. Tahniah buat blogger dkna dan boni … kalau rajin usaha tangga kejayaan, leh dapat banyak barang free ..yehaaa ….

  17. ema says:

    tahniah untuk boni kacak dan dkna..

  18. matjoe says:

    nie event yg bro ajak tu kan? terbaik la depa menag ipad. rm999 gak tu

  19. bukan rezeki gua la untuk pegi event nie… huhuhu….

  20. boni kacak says:

    Alhamdulillah.. benar kata bro tu.. segala niat yang baik, akan sentiasa dipermudahkanNya…

  21. hafizrahim says:

    sob sob sob..tak dapat ipad ok lagi..sedih sebab tak dapat together2 ngan hanis..hehehe
    hafizrahim recently posted..Air Tepung Gandum Penawar Cirit Birit

  22. tuah ayam nampak di kaki, tuah boni dan dkna nampak di mini ipad…kekeke

  23. deno says:

    tahniah buat pemenang! bestnya dapat IPAD! :)

  24. Datin Tyka says:

    macam mana boleh tak tahu ada event ni. iskh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge