Blogger Menang iPad Mini

image

Tahniah Bro ucapkan kepada rakan blogger yang memenangi iPad Mini sewaktu event Petronas Xtra Race Finale.

Memang rezeki Boni Kacak dan juga Dkna Abza.

Mungkin mereka ada pasang niat nak tamatkan zaman bujang mereka. Kalau niat yang baik, memang tuhan permudahkan dan murahkan rezeki.

Bro dah rasa dulu.

Kalau nak rasa lagi, tunggulah Bro dapat keizinan. (kalaulah dapat).

Dah kahwin sebenarnya lagi murah rezeki. Tak percaya? Tanya mereka yang telah melaluinya. Pasanglah niat nak kahwin berserta persiapkan diri dengan ilmu rumahtangga dan juga kewangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,257,762 total views, 1,461 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

43 responses to “Blogger Menang iPad Mini”

  1. maszull says:

    assalamualaikum bro…wah !! tahniah buat Boni n Dkna rezeki tu…:)

  2. deq noor says:

    tahniah buat mereka berdua… rezeki nak kawin ye… ๐Ÿ™‚

  3. eyriqazz says:

    tahniahh boni..blela open table ni…

  4. Myra Jay says:

    Tahniah buat mereka berdua..

    Setuju dengan Bro, rezeki lebih murah selepas kawen, alhamdulillah ๐Ÿ˜€

  5. nurmisnan says:

    tak rugi kahwin.. hik3

  6. Que says:

    bestnye ipad mini! teringin nk 1

  7. Dkna Abza says:

    alhamdulilah..rezeki..tq bro ๐Ÿ™‚

  8. relevan says:

    Tahniah buat mereka ,,

  9. mia liana says:

    tahniahhhhhhh buat mereka..

  10. hazwanhairy says:

    tahniah kat dorg..haha

  11. hairulafiz says:

    wah menang ipad mini tu…

  12. Anuar says:

    Tahniah kepada Boni Kacak dan DKNA Abza.. Betul tu, orang yang dah kahwin akan lebih murah rezeki… ๐Ÿ˜‰

  13. akubiomed says:

    Tanniah yang dapat iPad mini.:-)

  14. kimi jamai says:

    woaahh… ipad mini kot..tahniah2..

  15. MK Kimi says:

    tablet idaman!tahniah boni dan dkna!

  16. muazfaris says:

    tahniah kepada boni !!.. haha.. pernah lepak dgn boni.. kirim salam pada dia.

  17. kakmahh says:

    Tahniah kpd pemenang…rezeki kalian!

  18. sohoque says:

    hahahah.. bro baru kawen dah ada hati nak lagi.. heheheh…

  19. hasrulhassan says:

    As-Salam. Tahniah buat blogger dkna dan boni … kalau rajin usaha tangga kejayaan, leh dapat banyak barang free ..yehaaa ….

  20. ema says:

    tahniah untuk boni kacak dan dkna..

  21. matjoe says:

    nie event yg bro ajak tu kan? terbaik la depa menag ipad. rm999 gak tu

  22. bukan rezeki gua la untuk pegi event nie… huhuhu….

  23. boni kacak says:

    Alhamdulillah.. benar kata bro tu.. segala niat yang baik, akan sentiasa dipermudahkanNya…

  24. hafizrahim says:

    sob sob sob..tak dapat ipad ok lagi..sedih sebab tak dapat together2 ngan hanis..hehehe

  25. tuah ayam nampak di kaki, tuah boni dan dkna nampak di mini ipad…kekeke

  26. deno says:

    tahniah buat pemenang! bestnya dapat IPAD! ๐Ÿ™‚

  27. Datin Tyka says:

    macam mana boleh tak tahu ada event ni. iskh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge