17,147,650 total views, 3,039 views today

Bersama Hanis Zalikha

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Bersama Hanis Zalikha

Salah seorang selebriti Malaysia yang juga merupakan blogger.

Pertama kali juga menemuinya dan bergambar dengannya, terima kasih buat dkna untuk gambar ini.

Untuk pengetahuan anda,

Hanis Zalikha merupaka seorang blogger dan model sebelum menceburi dunia hiburan.

Mula dikenali menerusi drama Memberku Hawa, Hanis terus dilamar oleh TV9 untuk mengacarakan program Mad Markets.

Jangan lupa saksikan lakonan beliau dalam filem Gangster Celop berganding dengan Kamal Adli dan Syamsul Yusof.

Bro nantikan akan menghadiri majlis sidang media dan pra-tonton untuk filem ini. Nantikan review dari Bro ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 thoughts on “Bersama Hanis Zalikha

  1. nak update juga lah nnti..ngn semua2..haha

    1. Ala biasa-biasa je nie… Bukan ada apa2 pun dengan dia. Sekadar bergambar sahaja.

  2. Hanis Zalikha ni dah popular sekrang,tapi theme blog dan domain dia macam budak sekolah hehehe… :)jgn marah yer Hanis…

    1. Boleh dipanjangkan pada beliau he..23x

  3. Untung la bro dapat ambek gambar bersama. Hehe

    1. Rezeki.. sekadar bergambar je nie

    1. lepas nie tayang pic dengan leeza pula 🙂

  4. Bergambar model dan juga blogger. 🙂

  5. nampaknya kena tidur luar rumah lah hehehe

    1. He..23x buat masa sekarang masih belum kena tidur luar rumah lagi.

  6. Owh.hanis ku..xpe..bergambar dengan bro sy x jeles. Hehe

    1. Mu jeles kalau dia bergambar dengan sape ek? cer cite

  7. bergambar dengan Hanis yang cantik yeaa….

    1. Ada lagi yang cantik pada waktu ini, cuma xberani nak bergambar bersama je

  8. Kalau dia bergambar dengan boni atau kid..yang tu memang kena isytihar perang..haha

    1. Adeh…. memilih pesaing nampak..

  9. maszull

    assalamualaikum bro…caya la bro dpt bergambar dgn Hanis Zalikha…:)

  10. dulu tak kenal pon dia.. siap bilik sebelah lagi masa kat uitm segamat.. rupanya blogger femes.. rugi rasanya masa tu tak bergambar dengan dia..

Leave a Comment