Bersama Hanis Zalikha

Bersama Hanis Zalikha

Salah seorang selebriti Malaysia yang juga merupakan blogger.

Pertama kali juga menemuinya dan bergambar dengannya, terima kasih buat dkna untuk gambar ini.

Untuk pengetahuan anda,

Hanis Zalikha merupaka seorang blogger dan model sebelum menceburi dunia hiburan.

Mula dikenali menerusi drama Memberku Hawa, Hanis terus dilamar oleh TV9 untuk mengacarakan program Mad Markets.

Jangan lupa saksikan lakonan beliau dalam filem Gangster Celop berganding dengan Kamal Adli dan Syamsul Yusof.

Bro nantikan akan menghadiri majlis sidang media dan pra-tonton untuk filem ini. Nantikan review dari Bro ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,272,984 total views, 3,234 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

24 responses to “Bersama Hanis Zalikha”

  1. hazwanhairy says:

    nak update juga lah nnti..ngn semua2..haha

  2. petronas primax95..hehe

  3. azman says:

    Hanis Zalikha ni dah popular sekrang,tapi theme blog dan domain dia macam budak sekolah hehehe… :)jgn marah yer Hanis…

  4. Izzat Eshak says:

    Untung la bro dapat ambek gambar bersama. Hehe

  5. santai leeza says:

    HAMBUIH HAMBUIH2.. jeles ni..

  6. akubiomed says:

    Bergambar model dan juga blogger. 🙂

  7. auc says:

    nampaknya kena tidur luar rumah lah hehehe

  8. hafizrahim says:

    Owh.hanis ku..xpe..bergambar dengan bro sy x jeles. Hehe

  9. sukma says:

    bergambar dengan Hanis yang cantik yeaa….

  10. hafizrahim says:

    Kalau dia bergambar dengan boni atau kid..yang tu memang kena isytihar perang..haha

  11. maszull says:

    assalamualaikum bro…caya la bro dpt bergambar dgn Hanis Zalikha…:)

  12. Datin Tyka says:

    dulu tak kenal pon dia.. siap bilik sebelah lagi masa kat uitm segamat.. rupanya blogger femes.. rugi rasanya masa tu tak bergambar dengan dia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge