You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Aku Bahagia Bersama Isteriku

17,458,994 total views, 2,161 views today

Aku Bahagia Bersama Isteriku


Permulaan tahun 2013.

Biarlah aku berbahagia bersama isteriku.

Tidak terniat dihati aku nak buat orang lain merana atas kebahagiaanku.

Semuanya ketentuanNya.

Aku memilih mengahwininya kerana Allah SWT dan biar Dia sahaja mengetahuinya.

Bicara Bro : Mungkin ada hikmah kenapa keluarga Bro berat hati merestui hubungan Bro dengan seorang selebriti.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Aku Bahagia Bersama Isteriku

  1. Semoga dirahmati perkahwinan ini dengan kebahagiaan di dunia dan di akhirat. Dikurnia keluarga sakinah mawaddah warahmah.

    * Allah tak bagi apa yang Bro nak dulu, sebab DIA nak bagi yang terbaik untuk bro

  2. apa yang bro dah dapat tu kira yg terbaik Allah dah bagi utk bro.. what others think of you is none of your business.. usah pedulikan apa orang lain fikir atau cakap.. teruskan hidup bersama si dia yang dah sah menjadi isteri bro.. jaga rumahtangga elok2.. jgn sampai rumahtangga jadi macam dunia rumahtangga golongan selebriti (sesetengah), kahwin cerai kahwin cerai..

    semoga bro dan isteri terus kekal hidup bahagia, bercinta, berkasih sayang sampai ke syurga..

    selamat tahun baru 2013.. semoga tahun 2013 ni memberi sinar bahagia, kejayaan dan kecemerlangan dalam hidup bro dan keluarga bro.. bila nak buat anak? hehe

  3. saya dan isteri bercinta sekejap sahaja,ikat pertunangan..beberapa bulan sudah bernikah.
    hubungan perkenalan yg singkat tapi ikatan perkahwinan berterusan hingga 10 tahun..

    semoga bro kekal bahagia dgn isteri

Leave a Reply

Top