You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Siapa Cakap Blogger Broframestone Seorang Yang Serius?

17,418,402 total views, 223 views today

Siapa Cakap Blogger Broframestone Seorang Yang Serius?

Siapa pula yang cakap blogger yang tak hebat ini (Bro la tue) seorang yang serius?

Tiap kali bertegur sapa dengan rakan-rakan di facebook mahupun twitter, ramai yang cakap Bro ini seorang yang peramah.

Bila ditanya, kenapa mereka tak pernah tegur Bro di facebook (takat like je), mereka cakap Bro ini seorang yang serius dan mereka takut nak berbual.

Jika anak dara, Bro tahu la sebab apa mereka takut nak berbual dengan Bro (sebab Bro sudah berkahwin).

Bagaimana pula dengan lelaki yang takut nak berbual dengan Bro.

Mungkin ada sesetengah masa status Bro di facebook agak “keras” dan berbau….. entah la. Tetapi sebenarnya Bro seorang yang romantik happy go lucky.

Setakat nak berbual atau ajak lepak minum kedai mamak pun, Bro ok je. If kena dengan masa dan tempatnya.

Mungkin tekanan kerja kot buat Bro nampak macam seorang yang susah nak ajak bersembang. Mungkin la kan. Kena tanya pada mereka yang pernah bersembang dengan Bro.

Apa-apa pun,

Terima kasih buat Yana Yassin yang sudi undang Bro untuk buat cabutan bertuah bagi giveaway dia. tahniah juga sebab dapat iPhone 5 semalam.

27…..

Mungkin itu no bertuah bagi Bro sejak tahun 2003.

Bicara Bro : Bila tengok gambar sendiri, terasa macam nak tergelak sensorang. Ada gigi rabbit la.

Eh, ini cermin mata sapa ek?

Bro perlukan vote dari korang untuk Philips Aqua Touch dan anda juga mungkin boleh memenangi sesuatu dari Philips

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

48 thoughts on “Siapa Cakap Blogger Broframestone Seorang Yang Serius?

    1. Yeap sempoi…

      nak up kan trafik tu tengah usaha…

      nak buat pembaca komen entah macam mana.

      #dilema:-

      2 Perkara ini lah terkadang buat diri hilang fokus untuk rasa meraih keuntungan hanya sekadar dengan ber blogging.

  1. assalamualaikum bro…x kenal maka x cintakan…tengok mmg nampak mcm sombong tapi sebenarnya bro adalah seorang yg peramah n friendly orangnya…moga sentiasa begitu yer…:)

Leave a Reply

Top