You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Pertama Kali Merasa Durian Crepe

17,446,719 total views, 5,930 views today

Pertama Kali Merasa Durian Crepe

Ini pertama kali Bro merasai Durian Crepe.

Kalau durian tue, rasanya dari kecik dah selalu rasa.

Pelik juga, kenapa Bro macam ketinggalan train dalam bab-bab Durian Crepe ini?

Blog, facebook, twitter dan instagram dibanjiri dengan gambar-gambar mengenai Durian Crepe.

Adakah ini satu fenomena baru menu berasaskan durian?

Bila Bro tanya pada isteri, dia cakap Durian Crepe dah lama ada. Cuma tak sepopular sekarang ini. Betul ke?

Apa-apa pun terima kasih kepada rakan yang sudi menghadiahkan Durian Crepe sempena majlis perkahwinan Bro baru-baru ini.

Thank sayang,

Sebab sudi tinggalkan sedikit untuk abang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Pertama Kali Merasa Durian Crepe

  1. abg bro poskan boleh ke batu pahat. kat batu pahat puas saya cari durian crepe tetapi tidak ada. teringin nak rasa durian crepe malah saya tengok durian crepe ada pelbagai warna 🙂

  2. Salam Bro…erkk, durian crepe,che mat pun tak rasa lagi, permintaan suruh buat ada, tapi masih tak teruja. Tebiat che mat, kalau satu2 benda tu dah femes sangat, rasa tak berminat nak mencuba…bro rasa che mat normal ke tak?…

Leave a Reply

Top