4,179,799 total views, 5,823 views today

Pengantin Berarak Menaiki Toyota Hilux


Ini satu-satunya pengalaman yang pernah Bro rasai sebagai pengantin (akan datang tak tahu boleh kahwin lagi ke x?)

Dimana 2 pengantin iaitu Bro dan adik perempuan Bro berarak satu kampung menaiki Hilux milik ayah Bro.

Tak banyak gambar waktu ini.

Sebab tak ramai yang sudi amik gambar kami, dah turun dari Hilux baru ada.

Idea spontan dari ayah Bro. Sebab majlis kami dibuat didewan, tak kan nak berjalan dari rumah ke dewan.

Mungkin bagi korang, benda ini tak ada apa-apa. Sekurang-kurangnya Bro sudah merasa, dari tak merasa langsung.

Orang kata, kenangan waktu berkahwin adalah satu-satunya kenangan kita bersama isteri kita. Ianya agak berlainan dengan kenangan bersama isteri-isteri kita.

Ikutkan nak berarak keliling KL menaiki pesawat ringan, bajet lari sikit. Lagi satu pilot pula tengah flight ke oversea waktu itu. Bukan rezeki namanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 Responses to Pengantin Berarak Menaiki Toyota Hilux

  1. Syukri Tahir says:

    Tak sabar aku nak kahwin.. :(

    • He…23x Mu dah mampu sebenarnya. Elok dipermudahkan, itu je yang bro boleh bagitau.

      Lepas kahwin, rezeki lebih berkat dan murah. Tak percaya? kahwin dulu (jangan lupa pasang niat keranaNya)

  2. relevan says:

    Ada pengantin kat Kampung gua dulu siap arak naik Stim Roll..punya lah lama nak sampai ..huish..
    relevan recently posted..Gadis ini menikahi Pembunuh Kakaknya

  3. muja says:

    hahaha,, amboi,, glamour la bro ye,, kih3,,, hahaha!!!! :P

  4. Kaki Sembang says:

    Tahniah bro..kenangan yang akan dikenang sampai bila-bila

  5. kaizen says:

    xpe… kuota ade 3 lg…huhuhu

  6. sukma says:

    bestnya bro berarak keliling kampung….sekali seumur hidup

  7. anif says:

    Cool juga berarak macam ni! Tentunya akan menjadi pengalaman manis yang tidak dapat dilupakan :D
    anif recently posted..Rokok Elektronik – Cerita Kedai Kopi

  8. maszull says:

    assalamualaikum bro….memang glamer la pengantin ni…:)

  9. hairulafiz says:

    okaylah tu lain daripada yang lain, kenangan utk anak2 nanti

  10. akubiomed says:

    Memang glamourlah berarak naik Hilux. :-)
    akubiomed recently posted..My Happy Moments

  11. Kak Mahh says:

    Kalau jemput akak awal-awal boleh akak ambilkan gambar….

  12. ierakan says:

    never forget this moment

  13. boni kacak says:

    hahahaha..den ada masa ni..hehehehe

  14. Miss Yati says:

    Bestnya, dapat merasa pengalaman ni. Bro tak teringin ke sponser superbike ke, helikopter ke. Boleh yati naik nanti kahwin hehe.

  15. nil says:

    fuyooo beshnyaa . nak naik gak malacun aihhh ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge