Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

15,970,454 total views, 3,080 views today

Pengantin Berarak Menaiki Toyota Hilux


Ini satu-satunya pengalaman yang pernah Bro rasai sebagai pengantin (akan datang tak tahu boleh kahwin lagi ke x?)

Dimana 2 pengantin iaitu Bro dan adik perempuan Bro berarak satu kampung menaiki Hilux milik ayah Bro.

Tak banyak gambar waktu ini.

Sebab tak ramai yang sudi amik gambar kami, dah turun dari Hilux baru ada.

Idea spontan dari ayah Bro. Sebab majlis kami dibuat didewan, tak kan nak berjalan dari rumah ke dewan.

Mungkin bagi korang, benda ini tak ada apa-apa. Sekurang-kurangnya Bro sudah merasa, dari tak merasa langsung.

Orang kata, kenangan waktu berkahwin adalah satu-satunya kenangan kita bersama isteri kita. Ianya agak berlainan dengan kenangan bersama isteri-isteri kita.

Ikutkan nak berarak keliling KL menaiki pesawat ringan, bajet lari sikit. Lagi satu pilot pula tengah flight ke oversea waktu itu. Bukan rezeki namanya.

Related Post @ Broframestone

29 Comments

    1. He…23x Mu dah mampu sebenarnya. Elok dipermudahkan, itu je yang bro boleh bagitau.

      Lepas kahwin, rezeki lebih berkat dan murah. Tak percaya? kahwin dulu (jangan lupa pasang niat keranaNya)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *