You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Lelaki Pantang Bila……

17,456,134 total views, 8,603 views today

Lelaki Pantang Bila……

Lelaki ini egonya memang tinggi.

Tidak boleh dinafikan. Tuhan memang jadikan lelaki dengan sifat ego yang tinggi, manakala perempuan dengan sifat cemburu yang tinggi.

Tapi semua itu boleh dikawal jika kena dengan caranya.

Bro tak nak sembang pasal perempuan untuk hari ini. Kita sembang pasal lelaki pula.

Dan mungkin ada diantara anda (kaum hawa) yang tidak mengetahuinya.

Semua yang tersenarai disebelah adalah benar pada bro. Kecuali yang last, melainkan kalau ditukarkan “kenderaan” kepada “komik”

Bicara Bro : Abang nak minta maaf pada sayang sekiranya, selama ini kita tidur bersama. Ada yang “ter….” dari abang.

Cuma kes malam tadi tue, kurang dapat dipastikan puncanya. Mungkin sebab teringin nak jadi pemain bola kot he..23x

Malam nie abang belanja makan besar ek di Malam Jumaat.

Kredit info : e’raz fadli

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Lelaki Pantang Bila……

    1. Almari?….errkk, alaaa..mana ada “lelaki” nak kacau sangat almari…Mereka kebanyakkan yang kurang tau dan tak anggap benda2 macam tu berharga…hanya collector saja yang faham dan mengerti..

  1. semua aku setuju.. cuma yg menonton bola sepak tu aku kurang minat tengok bola, so aku nk tukar kepada menonton anime. memang aku tak suke org ganggu masa tgh layan anime..

    “ter” di malam jumaat la malam ni.. 😛

    1. malam nie tak boleh “ter” sebab bulan mengambang dan tak duduk sekali.

      semalam bro balik perak jumpa dia.

      bro pantang kalau tengah tgk f1, hindustan or anime. dan tgh fokus buat kerje depan hp, laptop or komp

  2. semua tu memang betul,tp sejak dah lama kawin..semua pantang tu dah hilang. cuma saya memang pantang jika ada sesiapa yg suka hina2 family saya.

    la ni pun saya tengah berpantang dgn blog saya.

  3. ada yang sama. tapi gua cukup pantang bila gua tengah tidur atau wat kerja..tetiba ada bos atau member kata,

    “wehh..esok kena hantar kerja wehh”

    memang sakit jiwa gak dibuatnya..

Leave a Reply

Top