You are here
Home > Pengalaman > Kehidupan Tanpa Cabaran

17,442,086 total views, 1,297 views today

Kehidupan Tanpa Cabaran

Dalam kehidupan ini,

Banyak benda yang sebenarnya Bro ingin lakukan.

Banyak benda yang ingin bro cuba dan rasainya. Takkan 24 jam nak duduk depan komputer lihat apa yang orang lain lakukan.

Ini gambar kenang-kenangan bersama member Bro – Melanie Hwa pada hujung tahun 2010 sewaktu nak cuba merasai pengalaman White Water Rafting di Kuala Kubu Bahru.

Tahap kesukaran 4.5 tetapi memang berbaloi untuk dirasai bersama.

Dan paling bermakna apabila merasai pengalaman ini bersama dengan kaum kerabat DiRaja Selangor.

Sepanjang kehidupan bro,

Zaman paling best masa zaman Bro duduk di asrama, zaman Bro menjadi atlet negeri, zaman universiti dan juga zaman duduk dikalangan pemimpin dan bakal pemimpin.

Bila sudah berkahwin, kehidupan yang best perlu dikongsikan bersama isteri. Mungkin kami jarang habiskan masa dengan melakukan aktiviti yang menyeronokkan.

Bicara Bro : Bila tengok video diatas,

Terasa macam banyak benda yang ingin Bro lakukan bersama si dia.

Plan cuti Christmas ini, nak ajak dia naik bot pergi memancing udang. Confirm muka dia makin hitam. Tak kan nak memancing ikan Patin je selalukan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Kehidupan Tanpa Cabaran

Leave a Reply

Top