1,676,344 total views, 21,433 views today

Siapakah Juara MasterChef Malaysia Musim Ke-2?

Siapakah yang bakal bergelar juara Masterchef Malaysia bagi musim ke-2?

Semuanya akan terjawab dalam Citarasa Juara Masterchef Malaysia musim ke-2, malam ini pada pukul 10.30 malam di Astro Ria (104) dan Mustika HD (134).

Alhamdulillah,

Bro telah dijemput untuk menyaksikannya secara Live malam ini. Hope ada kamera yang point pada bro.

Top 4 finalis Masterchef Malaysia 2, menampilkan Along, Ah Hong, Etiqa dan Izyan. Siapakah bakal merebut takhta Juara Masterchef Malaysia 2

Insya’lah seperti tahun lepas, bro akan cuba temubual juara MasterChef untuk pembaca blog BroFramestone dan blog HyeBro.

Sebelum itu,

Saksikan dulu video temubual Bro dengan Juara MasterChef Malaysia Musim Pertama – Chef Dr. Ezani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to Siapakah Juara MasterChef Malaysia Musim Ke-2?

  1. ierakan says:

    untungla dapat temubual dr yang awak minat
    ierakan recently posted..Suami Temani Isteri Waktu Bersalin

  2. fendy says:

    xtau siapa yg bakal menang…

  3. dayah says:

    tetap nak che lah..

  4. maszull says:

    assalamualaikum bro…x tahu la siapa yg bakal menang mlm ni…:)

    p/s bestnya bro dpt tengok secara live la mlm ni…

  5. santai leeza says:

    lbh kpd ah hong dgn atiqa…..

  6. deno says:

    deno sokong izyan! harap2 izyan yang jadi juara… hehe

  7. papa mifz says:

    bertambah femes bro jika ada kamera point ke arah bro…:)

  8. relevan says:

    Frust2 sebab Che Lah tak dapat ke Final..

  9. fuyooo.. interview dgn chef cun tuuuu.. hehehe
    Panas Giler (djchef) recently posted..Izyan Juara Masterchef Malaysia 2

  10. akubiomed says:

    Tak dapat hendak menonton kerana ada kenduri arwah. Apa pun tanniah kepada juara MasterChef Musim ke 2.
    akubiomed recently posted..The Grand Finale Samsung AppStar 2012

  11. jay says:

    ape lagi bro..masuklah bertanding untuk musim yg ke 3..he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge