17,147,470 total views, 2,859 views today

Siapakah Juara MasterChef Malaysia Musim Ke-2?

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Siapakah yang bakal bergelar juara Masterchef Malaysia bagi musim ke-2?

Semuanya akan terjawab dalam Citarasa Juara Masterchef Malaysia musim ke-2, malam ini pada pukul 10.30 malam di Astro Ria (104) dan Mustika HD (134).

Alhamdulillah,

Bro telah dijemput untuk menyaksikannya secara Live malam ini. Hope ada kamera yang point pada bro.

Top 4 finalis Masterchef Malaysia 2, menampilkan Along, Ah Hong, Etiqa dan Izyan. Siapakah bakal merebut takhta Juara Masterchef Malaysia 2

Insya’lah seperti tahun lepas, bro akan cuba temubual juara MasterChef untuk pembaca blog BroFramestone dan blog HyeBro.

Sebelum itu,

Saksikan dulu video temubual Bro dengan Juara MasterChef Malaysia Musim Pertama – Chef Dr. Ezani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Siapakah Juara MasterChef Malaysia Musim Ke-2?

  1. untungla dapat temubual dr yang awak minat

  2. fendy

    xtau siapa yg bakal menang…

  3. maszull

    assalamualaikum bro…x tahu la siapa yg bakal menang mlm ni…:)

    p/s bestnya bro dpt tengok secara live la mlm ni…

  4. lbh kpd ah hong dgn atiqa…..

  5. deno sokong izyan! harap2 izyan yang jadi juara… hehe

  6. bertambah femes bro jika ada kamera point ke arah bro…:)

  7. Frust2 sebab Che Lah tak dapat ke Final..

  8. fuyooo.. interview dgn chef cun tuuuu.. hehehe

    1. Sebabkan interview ini la, chef ezani sampai la nie ingat dekat bro. Seronok bergosip dengan dia.

  9. Tak dapat hendak menonton kerana ada kenduri arwah. Apa pun tanniah kepada juara MasterChef Musim ke 2.

  10. jay

    ape lagi bro..masuklah bertanding untuk musim yg ke 3..he

Leave a Comment