You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Chef Zubir Stress Sebelum Final MasterChef Malaysia Musim Ke-2

17,440,795 total views, 6 views today

Chef Zubir Stress Sebelum Final MasterChef Malaysia Musim Ke-2

20121201-225731.jpgChef Zubir tengah stress sebelum Final MasterChef Malaysia Musim Ke-2.

Tapi bukan sebab stress pasal MasterChef.

Stress tengok bola Piala AFF Suzuki perlawanan antara Malaysia dengan Indonesia.

Bro sekarang tengah berada di lokasi pentas akhir MasterChef Musim ke-2 untuk menyaksikannya secara LIVE.

Terdapat kejutan dimana hanya 3 peserta sahaja untuk final ini.

Ini rupanya kejutan yang mereka nyatakan sewaktu bro daftar sebaai media untuk cover event MasterChef Malaysia musim ke-2.

Siapa ek yang akan menang?

Juara Masterchef Musim ke-2

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Chef Zubir Stress Sebelum Final MasterChef Malaysia Musim Ke-2

  1. dah agak dah mesti dia stress sebab x leh tengok bola…shida pun sama..stress je..last2 bola dengar kat radio je..kihkih..

Leave a Reply

Top