You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Temubual Bersama Rakan Artis / Selebriti

17,691,045 total views, 4,771 views today

Temubual Bersama Rakan Artis / Selebriti


Sejak bro aktif dalam arena blogging secara sepenuh masa. Banyak perluang bro berkenalan dengan beberapa rakan artis atau selebriti.

Jika selama ini hanya berhubung melalui facebook, twitter.

Sekarang siap boleh sms, call mahupun minum teh bersama-sama.

Niat bro hanya membesarkan network dan mencari perluang kerjaya. Ingat senang ke nak tampung hidup sebagai seorang blogger.

Kecualilah jika ada company yang sanggup payung atau hulur projek secara berterusan.

Disini bro kongsikan beberapa temubual istimewa Bro Framestone bersama rakan artis / selebriti.

1. Interview Bersama Siti Sarah & Shuib Sepah

2. Interview Bersama Ezani – Juara Pertama MasterChef Malaysia

3. Interview Bersama Heliza Helmi

4. Interview Bersama Fahrin Ahmad

5. Interview Bersama Zahiril Adzim

Dalam banyak-banyak video temubual bro diatas. Mana satu yang menarik.

Dan semua cerita pasal hiburan dan artis bro tak tulis di blog ini bagi menjaga kualiti dan branding “Bro Framestone”. Semua kisah mereka bro kongsikan di Hye Bro! (Jemput baca)

Bicara Bro : Semua interview ini dirakam menggunakan handphone.

Masih belum mampu mempunyai kamera sendiri untuk merakam interview dalam kualiti yang terbaik. Harap ada yang sudi menaja dimasa hadapan.

Dulu, ada company berminat untuk menaja DSLR untuk bro.

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Temubual Bersama Rakan Artis / Selebriti

    1. eeee . betoii la . suka tau owg femes suka cakap :: tak adalahh . rendaj diri t betoi9 rendah t cne , nak pkai bju kawen lg tuu

    2. ahak3 wah teror la nil ni kann .. lom jumpa bro dh thu ahak22 .. tape nil smpan rhsia hehe . !! bro lepas spm rasa mcm nk p kl . ikut bro . eyh tak leh . dah kwen . nak ikut event .. impian tu hehe

    3. masyaallah bro ni . gerun lah dgr .. pegg yasin terus ni haaa .. apalah bro ni . cuma nak impian tercapai . sekali pn jadilah 🙂

Leave a Reply to jay Cancel reply

Top