You are here
Home > Ucapan > Selamat Pengantin Baru Rakan Blogger Faridzul Asyraf @joegrimjow

17,432,406 total views, 71 views today

Selamat Pengantin Baru Rakan Blogger Faridzul Asyraf @joegrimjow

Selamat pengantin baru buat rakan blogger yang bro kenali sejak tahun 2007 iaitu Faridzul Asyraf atau lebih dikenali dengan panggilan Joegrimjow.

Maaf sebab bro tidak dapat hadir, sebab bro pun tengah bz dengan urusan perkahwinan bro pada minggu hadapan.

Tahniah bro ucapkan.

Waktu bro mengenali beliau, beliau masih lagi merupakan pelajar yang masih berlajar di luar negara.

Pertemuan pertama sewaktu menjalankan gathering Geng Blogger yang pertama di Putrajaya pada tahun 2010 dimana beliau meminta bro jadi pengacara majlis bagi memeriahkan gathering waktu itu.

Amik engkau.

Siapa cakap blogger hanya bersuara lantang dalam blog sahaja. Dengar suara bro, sorang-sorang terkedu.

Banyak yang bro respek pasal Joegrimjow.

Walaupun sudah habis berlajar, beliau masih meneruskan business Herbalife beliau. Mempunyai kereta Mercedes sendiri pada umur awal 20-an.

Malangnya bro tak pernah naik kereta beliau.

Apa-apa pun selamat pengantin baru buat beliau dan pasangan, jangan malu atau segan untuk hadir ke majlis perkahwinan bro nanti.

Ada masa terjah blog beliau : joegrimjow

Bicara Bro : Bro suka orang yang berkerja keras untuk memiliki yang halal pada dirinya.

Dari mereka yang habiskan duit untuk pasangan yang masih belum mempunyai apa-apa ikatan. Dan mereka bila ditanya tentang kahwin, mereka akan menjawab tidak bersedia lagi atau pun lambat lagi.

Jangan melenggahkan sesuatu yang baik, takut nanti yang tak baik akan terjadi. Elok elakan, syaitan ada dimana-mana.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Rakan Blogger Faridzul Asyraf @joegrimjow

  1. selamat pengantin baru buat beliau dan isteri! nak terjah sekarang juga:)

    p/s: deno di HSNZ, hospital terengganu.. hari ni da genap 30 hari dan dah confirm SLE aktif lagi… takpe la kan, sabar je la.. ^_^

  2. memang ramai yg habiskan duit untuk pasangan yg blom ada apa2 ikatan.. baru couple dah habis duit banyak.. kawan2 aku ramai yang macam tu.. bila dia takde duit, mula lah macam2 jadi, sampai putus hubungan pun ada..

    couple, bercinta, hanya sebab duit.. bukan sebab cinta pada diri tu.. kalau byk duit, baik kahwin terus.. nak buat apa2 pun semua dah halal..

  3. Bila tengok isteri Joe ni, teringat ada seorang blogger dulu dengan nama blog Kills The Princessity aktif dalam tahun 2009. Tak silap memang isteri Joe tu. Tapi blog dah private dah.

    Teringin nak tahu kisah cinta mereka. Mana tahu bermula dari dunia maya dan blog. Heehee. Apa pun, semoga berbahagia. Weehoo!! 😀

Leave a Reply

Top