You are here
Home > Bersama BroFramestone > Pengantin Hilang Selepas Akad Nikah

17,452,823 total views, 5,292 views today

Pengantin Hilang Selepas Akad Nikah

Bakal pengantin

Eh silap, pengantin hilang selepas akad nikah.

Agak tergempar dan menyebabkan ramai pihak yang tertanya-tanya kemana dia menghilang.’

Ke mana agaknya si pengantin hilang?

Itu yang menjadi persoalan kepada rakan-rakannya ruangan chatting WeChat pada smartphone. Sebelum akad, si pengantin sibuk meluahkan ketidak selesaan (sebenarnya gabra) beliau.

Mesej terakhir yang diterima oleh rakan-rakan WeChatnya

“Bro kejab lagi nak akad nikah, doakan niat bro dipermudahkan”

Hampir 2 jam tiada mesej balasan dari pengantin. Benda ini menyebabkan rakan-rakan beliau di WeChat tertanya-tanya.

Adakah si pengantin pengsan/pitam ataupun tak lepas lafaz akadnya.

Penantian mereka tidak sia-sia. Bila mesej WeChat disebelah masuk.

Thank kepada rakan-rakan WeChat yang sudi memberi sokongan moral kepada bro dimasa-masa kecemasan ini.

Anda boleh mencuba applikasi WeChat untuk smartphone anda dengan mendownloadnya secara percuma. Jangan lupa add bro. Id : broframestone

Jangan lupa memeriahkan komuniti Jom WeChat

Bicara Bro : Maaf ek kenkawan. Masa majlis akad berlangsung, hp tiada pada bro.

Lepas akad, dok bz bergambar. Nikah sekali je nak buat macam mana kan (lain lah kalau diberi keizinan he..23x)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Pengantin Hilang Selepas Akad Nikah

  1. uik.. tak sangka bro amik screenshot nih.. kih kih..
    memang lega la bila bro balas jugak kat wechat.. maklum la, dari pagi sampai sebelum akad nikah, bro macam taknak tinggalkan wechat tu.. ngeh ngeh… 😛
    nasib la jumpa mesej balasan dari bro waktu tu…

Leave a Reply

Top