You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : Lepas Kahwin Jangan Mengatal Dengan Perempuan Lain

17,431,517 total views, 5,361 views today

WordLess Wednesday : Lepas Kahwin Jangan Mengatal Dengan Perempuan Lain


Lepas kahwin, jangan mengatal dengan perempuan lain.

Itu pesanan dari adik kesayangan bro, Irine Nadia Marcello kepada bro, Nampak sangat selama nie stalker abang dia.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “WordLess Wednesday : Lepas Kahwin Jangan Mengatal Dengan Perempuan Lain

  1. Bagi saya tak salah kalau kita chat/berbual dengan perempuan lain…tapi biarlah berbual perkara yang penting atau melibatkan kerja… elakkan berbual bab personal….dan jangan kerap sangat berbual dengan perempuan yang sama..hehehe..

    Isteri takkan selesa dengan tindakan suami yang sering/kerap berbual dengan wanita lain..perayalah bro..dah rasa dah ni..hehe..memang kita kata hanya kawan…tapi bagi mereka lain…

    Kurangkan kemesraan dengan wanita lain….hehe penting ni…

    pendek kata bukan tak boleh berkawan,chat/berbual..boleh asalkan kena dengan topik dan tujuan….

    *sifat cemburu wanita kena berjaga-jaga..hehehe

  2. pompuan boleh cemburu bila laki dia chat dengan pompuan lain.. walaupun kita chat atas urusan kerja atau hal2 lain yang penting.. cemburu diorang tu tandanya dia sayang.. so, hargailah orang yang menyayangi diri kita.. banyakkan bersabar dan tolak ansur pun penting juga.. ego dalam diri buang jauh2.. 😀

  3. Berbual or kawan2 boleh tapi jgn nak lebih2 okeh!

    Depan bini jgn2 nak layan pompuan layan ngalahkan layan bini. Kalau nak rasa tido luar boleh try…hahaaa…

  4. Kena tgk juga bidang kerja macam mana,kalau jenis kerja yg memang kena bercakap dgn orang tak kan tak boleh pulak kan.Zaman sekarang buat biznez dalam talian pun ada,so kena gak chat dgn awek or cewek 😉

  5. saya pula, elak puji wanita lain di depan isteri walaupun wanita itu adalah artis. Saya tidak suka begitu kerana dia akan cemburu. Jika dia buat hal yang sama pada saya dengan memuji lelaki lain walaupun lelaki itu artis terkenal, namun saya tetap cemburu.

Leave a Reply

Top