You are here
Home > Novelisme BroFramestone > RedMummy Buat Bro Framestone Merajuk

17,434,403 total views, 2,068 views today

RedMummy Buat Bro Framestone Merajuk

Kisah benar

Blogger popular yang digelar Jutawan Blogger, telah membuat blogger tak popular dan tak femes – Bro Framestone merajuk.

Itu yang diperkatakan oleh RedMummy di laman intagramnya semalam.

Punca kemerajukan Bro Framestone masih belum dikenal pasti. Tetapi ada kaitan dengan kekecewaan yang dialami beliau selama ini.

Walau bagaimanapun, pihak RedMummy telah menyatakan permohonan maaf secara terbuka dan menerangkan situasi sebenar yang pihak beliau hadapi.

Bagi pihak Bro Framestone pula,

Kecewaan ini meninggalkan kesan yang mendalam pada dirinya yang bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi. Beliau menerima kenyataan bahawa beliau tiada jodoh bersama anak sedara RedMummy yang selama ini malu-malu terhadapnya.

Pihak RedMummy menegaskan sepatutnya anak sedaranya turut hadir malam semalam. Tetapi berlaku sedikit masalah teknikal dimana, kunci kereta anak sedaranya telah dibawa keluar oleh maknya.

Bro Framestone menerima kenyataan ini dengan redha.

Sekian…

Dah macam karangan budak UPSR ke PMR. Hope tiada akhbar nak amik bro berkerja. Fuhhhhhhh

Bicara Bro : Semalam seharian kena bahan dengan Kak Red. Dah lama dia tak mengusik bro macam tue. Tak sangka malam tadi bertembung dengannya.

Semua pandang. Pelik kot blogger popular tegur blogger tak femes macam bro nie.

Tapi malam tadi 1st time Kak Red tak ajak bro mengumpat atau mengajukan soalan Melodinya.

Kak Red salah seorang stalker yang banyak korek rahsia bro. Lagi dasyat berbanding seorang artis yang hanya stalker bro dari jauh.

Link Blog : RedMummy.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

43 thoughts on “RedMummy Buat Bro Framestone Merajuk

  1. majuk kes anak sedara x dpt join kak red?? Ha ha ha..baik bro tumpukan perhatian bro pd persiapan kawen bro ajelah yea.

    Hihihi

  2. Alahai.. Merajuk lah pula.. Yang sudah tu sudahlah Bro.. Lagipun Bro dah nak kahwin.. saya doakan semoga majlis perkahwinan bro berjalan dengan lancara.. Dan ikatan perkahwinan yang dibina kekal hingga ke akhir hayat..

    1. Sudah.. Cukup-cukup sudah. Cukup sampai di sini saja.. la la la la la

      Tak sudah lagi la.. hari tue masa pertama kali berjumpa hanya mampu pandang berpandangan je.. walaupun berdiri berdepan.

      Kalau bersembang pun masing2 pandang bawah.. Cute je he..23x

Leave a Reply

Top