Lynda Roslan Dan Aizul Marcello Selamat Bertunang

Tahniah buat kedua-dua rakan bro ini,

Lynda Roslan dan Aizul Marcello yang baru selesai mengikat tali pertunangan mereka semalam.

Sejuk je bro tengok pasangan ini.

Patut la, projek dengan bro dorang lambat reply, rupanya masing-masing tengah busy dengan benda ini.

Walaupun kenyataan mereka busy dengan benda lain.

Sorang busy dengan projek protography. Sana sini dapat projek.

Sorang lagu busy menjadi model. Lagi-lagi sekarang ini sudah mampu bergelar pelakon dibawah MiG Talent.

Tapi masing-masing suka mengusik bro lagi-lagi nak dekat majlis perkahwinan bro. Diharapkan 2-2 pasangan ini sudi menghadiri majlis perkahwinan bro nanti.

Kalau korang nak pakej photography terbaik dari Aizul Marcello, anda boleh hubungi beliau.

Bicara Bro : Kalau hati dah sama berkenan, terus minta restu keluarga.

Jika mampu dilangsungkan secepat mungkin lagi bagus, bagi mengelakkan maksiat dan menimbulkan aib pada kedua-dua belah keluarga.

Lagi bagus jika dipermudahkan. Kerana itu yang disyariatkan oleh Islam.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6,617,973 total views, 9,334 views today

Lazada Malaysia
Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

22 thoughts on “Lynda Roslan Dan Aizul Marcello Selamat Bertunang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge