3,468,420 total views, 4,567 views today

Lynda Roslan Dan Aizul Marcello Selamat Bertunang

Tahniah buat kedua-dua rakan bro ini,

Lynda Roslan dan Aizul Marcello yang baru selesai mengikat tali pertunangan mereka semalam.

Sejuk je bro tengok pasangan ini.

Patut la, projek dengan bro dorang lambat reply, rupanya masing-masing tengah busy dengan benda ini.

Walaupun kenyataan mereka busy dengan benda lain.

Sorang busy dengan projek protography. Sana sini dapat projek.

Sorang lagu busy menjadi model. Lagi-lagi sekarang ini sudah mampu bergelar pelakon dibawah MiG Talent.

Tapi masing-masing suka mengusik bro lagi-lagi nak dekat majlis perkahwinan bro. Diharapkan 2-2 pasangan ini sudi menghadiri majlis perkahwinan bro nanti.

Kalau korang nak pakej photography terbaik dari Aizul Marcello, anda boleh hubungi beliau.

Bicara Bro : Kalau hati dah sama berkenan, terus minta restu keluarga.

Jika mampu dilangsungkan secepat mungkin lagi bagus, bagi mengelakkan maksiat dan menimbulkan aib pada kedua-dua belah keluarga.

Lagi bagus jika dipermudahkan. Kerana itu yang disyariatkan oleh Islam.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Responses to Lynda Roslan Dan Aizul Marcello Selamat Bertunang

  1. smo selebriti blogger ni. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Branch Table Oleh Marc van der Voorn Untuk Odesi

  2. cimot says:

    masing2 bkl melabuhkan tirai zaman bujang!!

  3. Lala says:

    semoga ikatan antara aizul dan linda berkekalan, bro pon sama =D

  4. boni kacak says:

    tahniah kepada mereka berdua.. :)

  5. Anarm says:

    tahniah.. tahniah.. tunggu giliran bro plak..
    Anarm recently posted..Tempah Korban sempena Aidiladha dengan eQurban.com

  6. PinKy MoMMa says:

    tak sangka lynda ni tunangan aizul..slalu tgk dekat radiusite je huhu..tahniah!

    moga Allah permudahkan segalanya..untuk bro jugak..menghitung hari kan ;p

  7. PinKy MoMMa says:

    tak sangka lynda ni tunangan aizul..slalu tgk dekat radiusite je huhu..tahniah!

    moga Allah permudahkan segalanya..untuk bro jugak..menghitung hari kan?

  8. beckhr00y says:

    tahniah kpd mereka ber2
    beckhr00y recently posted..Biodata Jonjo Shelvey Profile Liverpool FC

  9. hatiputera says:

    banyak dugaan orang bertunang jadi cepat-cepatla kahwin.
    hatiputera recently posted..Giveaway Hatiputera.com

  10. Dkna Abza says:

    amiinnn untuk kedua pasangan :)

  11. Nurul says:

    Selebriti blogger tu.. Tahniah2..

  12. Zie Madini says:

    Congrats buat dorg. eh aizul marcello ni abg kpd blogger fames Irine Marcello, kan?

  13. sutera says:

    Alolo comel la diorg ni..congratz!!

  14. Onie says:

    Masing-masing punya bakat yang tersendiri..suka tengok family dorang

  15. azneys says:

    Wahhhh tahniah bt dorang
    Sweet sangat !!

  16. Solehah says:

    Tahniah Aizul dan Lynda…

  17. M Faldy says:

    Macam Beauty and the Beast…he he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge