You are here
Home > Bersama BroFramestone > Farid Kamil Umum Tarikh Pernikahannya Dengan Diana Danielle

17,411,115 total views, 2,644 views today

Farid Kamil Umum Tarikh Pernikahannya Dengan Diana Danielle

Farid Kamil telah mengumumkan tarikh pernikahannya bersama Diana Danielle sewaktu majlis pra-tonton filem arahan terbarunya iaitu PE3.

Pada majlis yang bro hadiri ini,

Farid Kamil telah mengumumkan tarikh pernikahannya selepas mendapat restu keluarga dari kedua-dua belah pihak mengenai tarikh yang telah dipilih.

Mereka bernikah seminggu awal dari tarikh bro bernikah.

Kalau jatuh pada tarikh yang sama macam bro. Sure ramai blogger dok tulis pasal majlis pernikahan Farid Kamil dengan Diana Danielle.

Silap hari bulan, tiada rakan blogger yang dapat hadiri majlis perkahwinan bro sebab sibuk dok update pasal majlis perkahwinan mereka.

Apa-apa pun bro ucapkan tahniah pada mereka berdua.

Bicara Bro : Perkara yang paling memeningkan kepala bro bila masuk part nak pilih tarikh. Bukan senang nak dapat persetujuan dari kedua-dua belah keluarga.

Banyak faktor yang patut diambil kira.

Pada tarikh bro berkahwin nanti, ada 2 majlis perkahwinan rakan sekolah/asrama bro dan beberapa majlis kenalan seuniversiti.

Selamat tak bertindih dengan majlis sepupu bro. Cuma disekalikan dengan majlis adik perempuan bro je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Farid Kamil Umum Tarikh Pernikahannya Dengan Diana Danielle

    1. Bila tanya orang tua, lagi pening. Tarikh nie tak boleh, amik tarikh ini.

      Sebelah pihak pula berkata.. tak boleh amik tarikh tue… tak sesuai bagi pihak kami..

      la la laalaala al a

  1. Hurmm….tak lak naper tak tergerak nak amik gambor ngan diana smalam padahal depan mata jee….Tapi kalu aku amik confirm dah lebih kurang je gambar aku ngan ko kan….hahahahaha

Leave a Reply

Top